tiistai 18. joulukuuta 2012

Uusi, jouluinen ulkoasu

Koska kukaan ei varmasti ole huomannut blogiin tullessa, on ulkoasu muuttunut jouluisammaksi. Olen pitkään miettinyt uuden ulkoasun luomista ja nyt joulun kunniaksi päätin sellaisen tehdä. Joulun jälkeen kasaan sitten jonkun muun ulkoasun tämän jouluisen tilalle. Eli ei tarvitse vielä ensi kesänä katsella joulumodea blogissa, ei hätää!

Jouluun liittyen meinasin alun perin tehdä KasakuxKosupureen myös joulukalenterin. Kumminkin tajusin, että minun työvuoroillani en sellaista jaksaisi alkaa vääntämään ajantasaisella päivityksellä, joten päätin tehdä sitten jouluisen kuvaextran, joka paljastetaan 24.12. Tarkoitus olisi kuvata 24 erilaista, cosplayaiheista joulukuvaa ja laittaa ne sitten tänne kaikkien (v)ihasteltaviksi. Olkoon tämä jonkin sortin joululahja tai jotakin.

Olen myös miettinyt blogille uuden nimen perustamista. En ole kuitenkaan saanut mitään järkevää ideaa päähäni. "Minorea cosplay" on hieman kulunut idea, sillä monella cosplayaajalla on omalla nimellä varustettu cosplayblogi. Haluaisin uuden, hieman muistettavamman nimen. KasakuxKosupure tuppaa olemaan hieman pitkä ja hankalasti muistettava. Ja itse yleensä lyhennän blogini puheyhteydessä vain cosplayblogiksi, mikä tuntuu typerältä. Olisiko lyhenne KxK hyvä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.