torstai 27. joulukuuta 2012

Uusi fanfic

Sain pitkästä aikaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitin kokonaan uuden fanficin. Tai itse asiassa se ei ole valmis ficci, vaan keskeneräinen jatkokertomus. Heille, jotka eivät tiedä, mitä sana fanfic tarkoittaa, valaistaan termiä hieman. Fanfic on fanien tekemä tarina. Vóila!

Teini-iässä olin kova kirjoittamaan ja kirjoittelinkin monia omia tarinoita sekä fanficcejä. Suosituimmat fanficcien aiheert olivat minulla Naruto, Pirates of the Caribbean ja Harry Potter. Se oli täysin oma maailma, jonne pystyin katoamaan aina, kun oikea maailma tuntui liian pimeltä tai tylsältä paikalta. (mitä se oli suurimmaksi osaksi tuolloin) Nyt tuo on kumminkin hieman jäänyt tuo kirjoittaminen, vaikka mielessä pyöriikin usein mitä hienoimpia ajatuksia - ainakin omasta mielestäni.

Tämän kertainen fanfic on nimeltään Uchiha's Legacy - Uchihan perintö. Eli fanfic on aiheesta Naruto. Päähenkilönä ficissäni toimii Itachi, joten jos joku kokee vastenmielisyyttä ky. sarjaa, hahmoa, lukemista tai fanficcejä vastaan, kannattaa jättää tämä postaus huomiotta. Tosin jos lukeminen on vastenmielistä, jää tämä postaust varmaan näiltä henkilöiötä lukematta, koska ei sisällä kuvia. *heh heh, tulipas taas hauska vitsi murjastua!*

Uchiha's Legacy

Saa muuten vapaasti heitellä muutenkin ajatuksia fanficeistä, kiinnostaako porukkaa täällä sellaisia lukea / tietää sellaisten olemassaoloista. Vanhoja tekeleitä löytyy edelleen netistä mm. omilta kotisivuilta, ja toivottavasti ainakin tämä ficci tulee saamaan vielä jatkoa jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.