keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Japaniin 14-24.6.2012

Tällainen lentolippu
Nyt se sitten vihdoin tapahtuu. Minä pääsen matkustamaan Japaniin!

Pitkäaikainen haave toteutuu. Eilen oli aika tärinä päällä, kun maksoin lipun. Meni jonkin aikaa, ennen kuin edes tajusin, että minulla on nyt lento Japaniin (ja takaisin) vihdoin ja viimein. En vain jaksa uskoa, että tuollaisella tulostetulla läpyskällä pääsee koneeseen. Mutta silti.

Lähden jo keskiviikkona Jyväskylästä lentämällä Tikkakoskelta Helsinkiin (koska edestakaisin matka maksaa vähemmän kuin junalla yhteen suuntaan) jossa vietän yöni tätini luona. Seuraavana päivänä - torstaina - lähden 14.6 klo: 17:15 lentämällä Tokioon, Naritan kentälle, jossa lentoni on perillä 8:55. 14:45 lähtee lento Naritasta sitten Sapporoon, eli minulla on aikaa kiertää Naritan lentokentän kauppoja http://www.narita-airport.jp/en/shops/rest_shop/ Tarjonta on hieman erilainen kuin Helsinki-Vantaa lentokentällä.

Tällaisessa temppelissä tulen asustelemaan
Chitosessa olen sitten perillä 16:25 josta kaverini tulee minut poimimaan matkaan. Jos sitten sattuu, että hän ei ehdi, niin kuulemma isäntäperheen äiti voisi minut tulla poimimaan. Asun siis tuon viikon ystäväni Tiitiäisen isäntäperheen luona temppelissä.

Paikka jonne siis menen, on Hokkaidon saarella paikka nimeltä Chitose. Kuulemma Sapporo (jonne lentelen) on vain puolisentunnin päässä, joten voin lähteä sinne shoppailemaan sinä aikana, kun Tiiti on töissä. Lupasin kyllä tehdä temppelillä kotitöitä kiitoksena, että he suostuvat minut majoittamaan. Päätin jo nyt, että otan pois huulikorun ja laitan matkan ajaksi piilokorut nenään. Bridgeä (nenänvarressa, silmien välissä) en ikävä kyllä ota pois, koska se menee minulla kaikkein helpoiten umpeen. Ajattelin, että tämä olisi kohteliasta ja Japanin kulttuurin tietäen ehkä paras idea. Bridgeen ostan vain jonkin nätin korun, ehkä blingbling palloja.

 Koska Japanissa sattuu olemaan purikurakojuja enemmän tai vähemmän, niin tulen olemaan melkeinpä 100% varma, että tulen tunkemaan myös tänne muutamia kuvia purikurista, joita tulen matkan aikana ottamaan. Ja tottakai muitakin kuvia.

Koska Japanin matka on kyseessä, en pelkästään kiertele nähtävyyksiä, sillä päätimme Tiitin kanssa, että menemme käymään hänen vanhalla koulullaan ottamassa kuvia. Ajattelin tehdä Japaniin uuden cosplaypuvun, sillä Japanistahan saa aivan upeita kuvia cosplayta ajatellen. Joten tattarataa, tilailin jo peruukin kyseiseen cosplayasuun ja kuun lopussa olisi tarkoitus käydä kankaat ostamassa!

Kyseinen puku on koulupuku sarjasta Azuumanga Daioh! ja hahmo on Kagura. 

Mietin aluksi pitkään, teenkö tästä sarjasta cosplaypuvun, sillä minulla oli vaihtoehtona myös K-on! sekä Tsuzunari. Pitkän harkinnan ja äänestyksen jälkeen raati lopulta päätyi tähän. Toisin sanoen, kaikki jolta kysyin äänestivät tätä minulle.

Sain myös avopuolisolta kuulla, että minun pitää tehdä puku punaisena, sinistä ei oteta vastaan. Ok, ratkesi sekin ongelma!

Helpoimmalla tässä puvussa pääsisi, jos värjäisin suosiolla tukkani ruskeaksi, sillä minulla on nyt hyvinkin paljon kyseistä mallia muistuttavat hiukset. Silti en oikein ruskeaa fanita (älkää käsittäkö väärin, te brunetit olette kanssa suloisia, en vain itselläni tykkää) joten päätän pitää itseni toistaiseksi blondina pinkeillä raidoilla. (ihan ohimennen, olin vielä viikonloppuna violetti ja helmikuussa punainen ja tammikuussa blondi...hmmm)

Mutta, nyt sitten odotellaan kyseistä matkaa. Tällä valopisteellä jaksetaan töitä tehdä loppukevät!

ps. Sain myös NRJ:n matikaavan linnun Börjen mukaan kaveriksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.