maanantai 12. maaliskuuta 2012

Crossplay - meikataan itsemme mieheksi

Viikonloppuna minulla oli vapaata aikaa ja päätin käyttää sen hyödyksi - ja pukeutua mieheksi. Sinihiuksiseksi ja vähemmän miehekkääksi. Mutta mieheksi. Pojaksi. Esiteini-ikäiseksi?

Opin itse tämän kyseisen meikkausmenetelmän erään erittäin hyvän, suomalaisen tutoriaalin avulla, nimittäin dillusion Elinan ja Miran avulla! Kyseinen tutoriaali löytyy täältä. Oma versiona on reilusti karsitumpi. Mutta kyseisen tutoriaalin turvin sain sitten tehtyä itselleni vuonna 2010 tuon Draco Malfoy meikin. Ja huomattavan huonon bindin ideaalisiteestä, joka putoili koko ajan. Eräässä kuvassa minulla mm. näkyy nänni. 

Mutta, jotta lauantain työni ei olisi mennyt täysin hukkaan, niin jaan tämän riemun nyt kanssanne: 

Vaihe 1.
Normaali meikki
 Itse laitan suosiolla pohjalle meikkivoiteen ja päälle puuterin. Tämä johtuu siitä, että oma ihoni ei hyvällä tahdollakaan ole saman värinen kaikista kohdista ja peitän meikkivoitella / puuterilla mahdolliset finnit. Minulla oli myös teini-iässä akne ja peitän arpia meikillä. Eli pohjaksi sopii hyvin meikkivoide ja puuteri. Pakollista tämä ei tottakai ole, mutta suosittelen käyttämään puuteria. Näin esimerkiksi otsa ei kiiltele kuvissa niin hyvin.

Vaihe 2.
Varjostusten etsiminen -  missä on poskiluut?
Seuratkaa punaista nuolta
Jos poskipäiden ja sitä kautta poskiluiden etsiminen on hankalaa tai anatomian tuntemus on yhtä vahvoilla kuin allekirjoittaneen, niin tehdää pusukalat. Tällöin lommot muotoutuvat juurikin poskiluiden mukaisesti ja löydätte paikat, mihin varjostusta pitää lisätä.

Tässä vaiheessa kannatan kumminkin varovaisuutta, ettei varjostusta tule liikaa. Jos varjostaa naamaa liikaa, saa siitä helposti ainoastaan sotkuisen näköisen lopputuloksen.
Itse lisään vielä varjostusta hieman kulmien alle sekä huulten alle (Alahuulen alla olevaan pieneen kuoppaan.)

Itselläni ohimot ovat sen verran hyvin erottuvat, että en lisää sinne varjostusta ollenkaan. Jos haluaa itselleen oikein maskuliiniset ja kulmikkaat muodot, niin tällöin kannatan, että lisätään varjostusta myös hieman ohimoihin. Jos haluaa kulmikkaan leuan, voi leuan molemmin puolin tehdä pienet oikeinmerkkiä muistuttavat varjostukset.
Puuterisivellin on loistava apuväline


Itse teen varjostukset ruskealla poskupunalla sekä puuterisiveltimellä. Minulle on myös luomiväreihin ostettu hieman isompi sivellin (numero 10) jolla teen pienemmät ja tummemmat varjostukset. Puuterisiveltimellä sitten pehmennän ja kadotan varjostuksia.

Vaihe 3.
Kulmakarvat
Trimmaamattomat karvat
Melkeinpä jokaisella miehellä on tuuheammat kulmakarvat kuin naisilla. Poikkeuksia tosin löytyy, mutta ajatellaan nyt yleisestiottaen. Näin ollen myös sinun tulee tuuhentaa kulmakarvasi. Vaihtoehtona on ostaa irtonaiset kulmat, jotka liimaat omiesi päälle, tai tuuhentaa omasi. Itse olen tehnyt jälkimmäisellä keinolla. Tällöin tuuhentamista ei voi tehdä loputtomiin, vaan ainoastaan hieman oman kulmarajan yli. Jos lähtee piirtämään kulmarajauskynällä todella tuuheita kulmakarvoja ohuiden päälle, näyttää jälki myös siltä, että kulmat on piirretty. Tällöin kannattaa ehkä valita ne liimattavat versiot.

Ihan vinkkinä muuten lävistyksiä omaaville cossaajille: kun otatte lävistyskorunne pois, muistakaa meikata mahdollinen arpi piiloon. Ylläolevassa kuvassa tätä vaihetta ei ole vielä tehty ja jälki on kamala. + älkää repikö mahdollista kuivaa ihoa lävistyskorun rei'istä. Se ei tee hyvää.

Vaihe 4.
Tissien piilottaminen eli bindaus

Bindissä tärkeintä on, että naispuolisen cossaajan omat rinnat eivät pullota esiin. Mikään ei ole epäuskottavampaa, kuin crosplay, jossa miehellä on tissit. Jos crossplay on muuten hyvin onnistunut ja nainen on saanut itsensä näyttämään mieheltä, on yleensä iso katu-uskottavuuden menetys, jos vastaan tulevalla Acella on tissit. Vielä hyvällä lykyllä kokoa D-olevat kupposet. Eli bindataan tisut piiloon ja hankitaan se treenattu lattarinta - kuten miehillä.

Ja tottakai miehet ei hymyile
Ehdottomasti mukavin tapa bindata on hankkia bindiliivi. Itse olen kyseisen liivin hommannut ja voin vain todeta, että ei mennyt rahat hukkaan. Bindi ei paina, ei hierrä eikä estä hengittämistä. Se joustaa, hengittää ja sopeutuu muutoksiin. Eikä mistään hinnasta valu!

Vaihe 5.
Viimeistele
Viimeistele crossplaysi. Katso, ettei bindi näy, (jollei tarkoitus ole) tasoittele varjostus jotta naamasi ei näytä likaantuneelta, poista ylimääräiset naiselliset korut (ne timanttikorvikset) ja lätkäise mahdollinen peruukki päähän ja äijäasenne mukaan. Jos tarkoitus ei ole crossata homoa tai naismaista miestä, niin kannattaa poseerauksia opetella hieman etukäteen. Jos on tottunut keikistelemään tyttöcosseissa, voi crossplayn photoshootit olla yllättävän hankalia aluksi.

Mutta kun kaikki on kondiksessa, niin eikun iskemään naisia! Eikun siis...

Tähän loppuun vielä valmis meikkini Dracon crossplayssa:

Malfoyn meikit vuonna 2010 Traconissa
Kuvia viikonlopun sähläämisestä tulee piakkoin.
Ja näin ohimennen, crossplayni lauantaina oli kaappicossaus Ikuto Tsukiyomista sarjasta Shugo Chara!
Hieman pulleampi ja kalpeampi versio, mutta eihän se mitään kun kotona röhnötin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.