torstai 21. helmikuuta 2013

Levels-tapahtuma Jyväskylässä

Levels Jkl kotisivut

Sain yhteydenoton Facebookin kautta kyseisestä tapahtumasta Jyväskylässä ja innostuin heti. En vain tiennyt, mitä pukua olisin alkamassa tekemään.

Tarkoituksena olisi, että puku olisi käytössä jo Tampere Kupliissa. Se ei ole kovin realistinen tavoite, mutta toivon sitä kumminkin.

Sain potkua Frostbitesta alkaa tekemään pukua. Sunnuntaina 17.1 aloin etsimään kilpailuun sopivaa hahmoa eri peleistä. (Tekken 6, BlazBlue, Street Fighter, Magic the Gathering, Quillotine) Halusin puvun, joka pysäyttäisi kerralla, ideana: "Tämän minä haluan!"

Aloitin puvun etsimisen omasta MTG pakasta, (musta pakka, lähinnä vampyyreja ja zombeja) mutta huomasin pian, että pakassa oli eniten ainoastaan miespuolisiä hahmoja. Naishahmoista näkyi suurimmaksi osaksi ainoastaan naama tai puku oli todella yksinkertainen. (tyyliin musta mekko) Aloin siis tutkia seuraavaksi vihreää pakkaa jonka olen kasannut varapakaksi (haltioita), sitten sinistä (kaikkea tuolta väliltä + ihmisiä), Matin punaista pakkaa (lohikäärmeitä, vampyyrejä) sekä Matin valkoista enkelipakkaa. Sieltä sitten löytyi!


Kävin vielä useampaa muutakin korttia läpi, mutta aina palasin katsomaan tätä korttia. Maanantaina olinkin sitten kiertämässä Plantagenia, Biltemaa sekä Prismaa etsien tarvikkeita proppiin.

Kuten varmasti enemmän blogia lukevat jo tietävät, niin vihaan proppien tekoa yli kaiken. Olen niissä toivottoman huono ja "tekemällä oppii" - ei tunnu auttavan minun tilanteessani. Siitä huolimatta olen innoissani tästä propista. Tämä näyttäisi olevan suht. helppo ja minulla on idea, kuinka tämä saadaan toteutettua.

Olen ostanut jo valmiiksi harjanvarren, kukka-asetteluihin sopivaa kuivaa sientä, liimaa sekä spraymaalia. Tuo kukka-asettelujen sieni kuulostaa varmaan hauskalta idealta, mutta minusta se oli sopiva materiaali. Helppo työstää ja valmiiksi hieman kivimäisen näköinen, joten sopii kiviseen sotavasaraan hyvin. En tosin tiedä, miten tuo kuivasieni reagoi spraymaaliin, mutta sehän nähdään sitten.

Liimasin kaksi sientä yhteen, jotta sain tarpeeksi ison yhtenäisen sienen. Ajattelin laittaa tuohon vielä lakkaa päälle, jossa sienten välissä oleva halkeama tasoittuu. Päälle sitten laitan spraymaalia.

Harjanvarsi sai myös spraymaali käsittelyn, mikä ei varmaan yllätä. Sprayasin ensimmäistä kertaa elämässäni, joten tulos hieman jännitti. Tein maalauksen kaiken lisäksi vielä parvekkeella, missä kyseinen aktiviteetti on muuten kiellettyä.

Yritin vähintään murhata itseni.
 Nyt sitten vain jännittämään, miten tuon cosplayn kanssa sujuu. Minulla on viikonloppuisin nyt kansalaisopiston mallinukke omilla mitoilla-kurssi, joka vie minulta tehokasta cosplayaikaa. Innostusta ja motivaatiota ainakin riittää toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.