keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Frosti oli Frosti meni

Rentoutuneena hotellissa lauantain päätteeksi.

Luulin jo hetken aikaa, että tämä coni tulisi olemaan erilainen, enkä taistelisi puvun kanssa yötä myöten tehden viimeisiä korjauksia. Miten väärässä olinkaan!

Kaverini nimittäin tarvitsi apua Rock Lee puvun korjauksien kanssa ja epäonnistumisen jälkeen päätti heittää hanskat tiskiin. Silloin minä nappasin hänen cosplaynsa ja kävin tekemässä korjaukset. Viisi eri kertaa! Ja niinkin hankalasta asiasta oli kyse, kuin housujen ja paidan ompelemisesta yhteen haalariksi.

Ensimmäisen kerran tulos ei miellyttänyt itseä → uudelleen.
Toisella kerralla keskikohta oli hukassa ja housujen keskisauma oli paidan kyljessä → uudelleen.
Kolmannella kerralla huomasin, että housut olivat väärin päin verrattuna paitaan → uudelleen.
Neljännellä kerralla kohta 2 toistui → uudelleen.
Viidennellä kerralla onnistui. Vihdoinkin!

Kiroten omaa huolimattomuuttani päätin sitten jatkossa olla "auttamatta" ilman kunnon yöunia. Työpäivän jälkeen cosplayn teko keskiyöllä ei näyttänyt tuottavan mitään tulosta. Jos jotakin positiivista pitää tuohon saada, niin kaverilla oli todella hauskaa. Ehkä minusta tulee vielä koomikko!

Coni oli omalta osaltaan hieman erilainen, mitä conit minulla ovat hetkeen olleet. Ensinnäkin pukujen kanssa: kierrätin vanhoja pukuja "uusilla" hahmoilla. Tämä tuotti itselle ärsytyksen tunteen, vaikka enemmän minua olisi ärsyttänyt, jos minulla ei olisi ollut cosplayta ollenkaan. Oli koko conin ajan todella saamaton olo. Mutta sainpahan lisäintoa cosplayaamiseen. Heti kotia päästyäni etsin sunnuntaina itselleni uuden cosplayn ja maanantaina olin jo aloittanut propin tekoa.

Mutta koska minulla oli helpot puvut tällä kertaa päällä, tuli conissa otettua paljon enemmän kuvia kuin hetkeen olen ottanut. Jaoin myös kuvien mukana KxK lappusia, jotta halukkaat kuvatut voisivat löytää kuvansa täältä. Ikävä kyllä en ollut valmistautunut, että kuvaisin niin paljon pukuja, joten nuo laput loppuivat jossain vaiheessa. Tulostin lappuja 30kpl, joten ainakin 30 eri pukua tuli kuvattua.

Kuvia löytyy tuolta ylhäältä, otsikon alta kohdasta "Kuvia coneista." Mutta jos nyt ei pistä silmään tai et halua siirtää hiirtä sinne asti, niin tästä pääsee katsomaan kuvia Frostista.

Tällä kertaa en hihkunut blogissa hirveästi, millä cosplaylla tulen olemaan conissa mikäkin päivä. Tämä hiljaiselo johtui siitä, että panikoin kyseisiä asioita Facebookissa sekä Twitterissä. Minulla ei ollut sen syvällisempää kirjoitettavaa, joten pienet avautumiset on parempi ehkä tehdä kyseisissä paikoissa.

En törmännyt kovin moneen tuttuun tällä kertaa, mikä tosin osittain voi johtua hiljaiselosta puvun mainostuksessa. Pari kaveria ainakin kävelivät kauempaa ohi, vaikka yritin heille kovasti huitoa. Tosin totta kai jos toista ei tunnista luulee helposti, että huitoja huitoo jollekin muulle. Siitä huolimatta onnistuin joitakin tuttuja näkemään ja juttelemaan uusien ihmisten kanssa. Kävin myös kyselemässä törkeästi joidenkin cossien tekijöiltä, miten puvut / propit on tehty, jos oppisin itsekin jotain.

En tiedä miksi, mutta minusta tuossa conissa liikkui yllättävän paljon ostopukujen käyttäjiä. Kysyin yhteensä seitsemältä ihmiseltä, miten joku osa pukua olin tehty ja 5 vastasi, että olivat ostaneet puvun / propin muualta mittatilauksena. Ei sitten auttanut kuin harmitella ja kehua silti hienoa pukua. En saanut siis selville ihmeellisten proppejen tai pukujen saloja, vaan saan edelleen pähkäillä, miten ne toteutetaan.

Lauantaina olin Naruton Konan. Kuvauksesta kiitos Tiitiäiselle.


Sunnuntaina olin Koyomi "Yomi" Mizuhara Azumanga Daioh!:ista.

3 kommenttia:

 1. Kaunis Konan cossi! :)
  Myös aika kova juttu (ja varmaan hermoja koetteleva) että jouduit tekemään uudestaan sitä kaverin cossia viisi kertaa.. mulla olis varmaan hermot mennyt. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten nätisti sanottu, kiitos <3
   Itse kun pidin tuota aivan kamalana, teki mieli vain kulkea muovipussi päässä :D
   Ja kyllä, meni hermot ja melkein itkin jo turhautumista sen koneen kanssa. "Mikä tässä on pielessä, ei voi olla totta!"

   Poista
  2. Ja minulla meni jo ensimmäisen yrittämän jälkeen hermot sen yhteen ompelemisen kanssa. 8D

   Poista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.