torstai 20. tammikuuta 2011

Terveisiä matkamessuillta!

Ja tarkalleen täältä Pieksämäen osastolta! Nyt on eka päivä ohi ja ihan hyvinhän se on mennyt vaikka - pakkoa sanoa - ensin vähän epäilytti. Tulihan niiltä ihmisiltä pitkiä katseita, hymyjä, naurua ja myös irvokkaita ilmeitä. Japanilaiset uskoivat, että tiedottajamme puhuu 100% Japania, koska oli pukeutunut minulta lainattuun yukataan, mutta ikävä kyllä tiedottaja oli aivan pihalla siitä, mitä he hänelle puhuivat. Ja niin kyllä minäkin, joistakin maskoteista oli kyse, en tiedä vain oliko heidän, meidän vai yleisesti maskottikulkueesta?

Kohokohtana mainittakoon nyt se, kun kaksi tyttöä käveli pisteemme ohi kun satuin nojailemaan päätäni käsiini ja vaihdoin asentoa. Toinen tyttö säikähti aivan hirveästi ja huudahti: "Herrajestas se oli elävä!"

Minut löytää siis vielä sunnuntaihin 23.1.2011 mennessä Helsingin matkamessuilta, Pieksämäen osastolta mainostamassa Bakaconia. Tervetuloa!
(jos joku oikeasti tulee ja kertoo lukevansa tätä, tarjoan kaakaot)

Nyt sitten päästäänkin itse cosplayasiaan eli pukuuni Taokakaan.
Ehdinkö saada sitä valmiiksi? No en.
Johtuiko se siitä, että sähköt menivät meiltä? No osittain.
Tuliko kiire, vaikka aloitit ennen joulua? No tuli.
Lähditkö silti puvussa? Tottakai!

 
Tässä näkyy nyt tämä Taokakan huppari, joka jäi hieman keskeneräiseksi. Tassuja en saanut laitettua kiinni yrityksistä huolimatta sillä tajusin, että tottakai normaali hupparin kaavoissa hihat ovat ohuet ja tasapaksut, eli tassujen kiinnitys ei sujukaan ihan tuosta vain vaan hihoja pitää leventää. Tätä en ehtinyt sähköjen poikki menin takia tekemään.
Myös aukot, joista Taokakan letit tulevat (tuossa kauluksessa pitäisi olla) puuttuvat. Ajattelin yrittää etsiä siihen metallisia verhon o-renkaita ja ommella sellaiset noihin kiinni ja tehdä siitä reiän reunaosan. Näin se näyttää vähän kivemmalta eikä pääse niin helposti purkaantumaan. 

Huomatkaa, että myös vetoketjun veto-osa puuttuu vielä, mutta laitoin matkamessujen ajaksi siihen kulkusen. Ostin sen Sinooperista, koska se näytti mielestäni kivalta. Ja koska halusin käyttää sitä, niin laitoin sen tuohon vetoketjuun kiinni.

 Tällainen olisi siis kuulunut tassun olla, mutta tottakai täytettynä versiona. En ole vielä ajatellut miten ratkaisen Bakassa sen ongelman, että näiden kanssa en käytä käsiä. Mietin piilotarroitusta, jonka avulla voisin työntää oikean käteni vaikka alakautta aina esiin.

Tässä on nyt maski sekä nuo kauan odotetut led-valot, jotka tulivat postissa tiistaina (keskiviikkona oli lähtö Helsinkiin)

Maski on tehty kipsiharsosta ja pyörittelin sitä koripallon ympäri, jolloin sain tuon pyöreän muodon. Tuota lommoa huulen yläpuolella en tajua, koska en saa päähäni mistä se on tullut? o_O

Valot on kiinnitetty liimalla, toinen itse asiassa tasapainottelee pelkän reiän voimalla.

 Tällainen viritelmä on luo led-valo. Tuossa pienessä muovirasiassa on kaikki virtapiirit jotka on juotettu sitten johtoihin ja toisiinsa. Toimii tavallisella valtan 9V paristolla. Komponentteja tähän vempeleeseen ei ole vielä laitettu, joten silmät eivät himmene ja kirkastu, mutta Bakassa sitten.
Johtoa tuossa on n. se metri, joten piilotan patterin ja kotelon näyttävästi housujeni etumukseen ja kaivelen sitä aina sieltä kun tarve vaatii.


 Tällainen siitä asusta tuli tänne Matkamessuille. Keskenhän tämä on vielä ja pahasti, mutta sain nyt edes osittain tunnistettavan hahmon aikaan. Tällaiseksi tämä ei siis jää, vaan teen tämän Bakaan mennessä loppuun. Messuille vaan en ikävä kyllä ehtinyt :/

4 kommenttia:

 1. Mistä muuten löysit tuon kokoisen vetoketjun?

  VastaaPoista
 2. http://orgxiii.org/zippers/
  Eli ulkomailta tuli tilailtua tuo:)

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluun tollasen asun :'( Epää, ku en saa mistää...

  VastaaPoista
 4. Siitä vain harjoittelemaan, kyllä se siitä lähtee etenemään (:

  VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.