lauantai 8. tammikuuta 2011

KOMMENTEISTA

APUAAA, ごめんなさい, Gomennasai, anteeksi, vabandust!
En ole tajunnut noita kommentteja ollenkaan, siis en OLLENKAAN ja nyt kaikessa rauhassa katselin muokkailisiko blodin ulkoasuja ja hupsis! tajusin kommentit!

Olen pahoillani etten ole vastannut, ei todellakaan ole välinpitämättömyyttä vaan ainoastaan tyhmyyttä, en uskonut että kukaan kommentoi blogiani ja siksi en ole noita tarkastellut! Mutta yllätys oli sitäkin mukavampi kun tajusin, että kyllä kommentteja on tullut! Kiitoksia paljon! ありがとうございます Arigatô gosaimazu!

Ihan yleisestikin sitten kiitän teitä, jotka olette kommentoineet!
Kiitoksia teille, jotka piditte Pelona cosplaysta, se oli ensimmäinen oikeasti suosittu cosplay asuni ja olen edelleen iloinen jos sitä kehutaan! Tänä vuonna olisi tarkoitus Pelona puku restaroida ja laittaa päälle johonkin hieman lämpimämpään coniin mitä Bakacon 2010 oli.
Kruunun valmistus löytyy vanhemmista blogiteksteistäni eli täältä jonne olen täydentänyt nyt kunnolla tuon kruunun teon. Uskoisin, että noilla ohjeilla selviää, mutta lisää saa aina kysyä!
Ja sinulle, vasta-aloitteleva cosplayaaja, toivottavasti Pelona cossisi onnistui! Kuulin kaveriltani, että hän oli nähnyt jossakin toisessa conissa Pelonan, olisitko ollut sinä?

Kanssa kiitoksia Jferille ja tälle toiselle kommentoijalle jotka tulitte Draco-cosplaytani kommentoimaan! Hienoa, jos deitissä hahmoni oli suosittu, sain siitä todella paljon positiivista palautetta! Tämä oli ensimmäinen crossplay-kokemukseni ja niin antoisa, että ostin itselleni bindin ja tulen testaamaan crossausta vielä uudelleenkin! Ensi kesäksi jos saan hiukseni kasvatettua jälleen (nyt on tuollainen 3cm siili, otin koristeleikkausta syksyllä puoleen päähän, toisella puolella on olalle) niin blondailen ja tulen johonkin coniin jälleen ilahduttamaan nais(ja miksei mieskin) yleisöä Dracona. En vain tiedä, tulenko samantapaisella koulupuvulla vai teenkö suosiolla tuon huispauskaavun. Ehkä saan jopa Harryn matkaani.
Mutta jos ihmiset minua näkee, niin tervetuloa tervehtimään ^-^ On mukava kuulla, jos cosplay on onnistunut!

Peruukkeja käytetään joko hiusverkon kanssa tai ilman, itse käytin ensimmäiset peruukkini (eli Winry ja sitten nämä siviilissä muutenvaan-peruukit) ilman verkkoa ja silloin hiukseni ylsivät yli takapuolen, että onnistuu näinkin. Vasta Pelonassa käytin peruukkisukkaa joka oli tehty itse sukkahousuista (en kannata! sauma painoi KOKO AJAN otsaa ja päänsärky oli helvetillinen!) ja sen jälkeen päätinkin, että hommaan oikean hiusverkon. Nyt löytyy oikea hiusverkko sekä peruukkisukka, mutta sukka kyllä itsellä kiipeää hiljallen otsalta ylös ja putoaa, eli verkko on omalla kohdalla parempi. + verkkoon saa tottakai pinnejä kiinni. Mutta nyt olen puolikalju muutenkin niin ei niitä pinnejä siiliin edes saa ^^'

Vielä kerran anteeksi myöhästyneitä vastauksia, ja ajattelin vastata nämä nyt suoraan tänne niin ehkä hyvällä tuurilla joku vielä huomaakin, että hei, tuo vastasi siihen ikuisuuksia sitten kysymääni kysymykseen!
Lupaan, että tästä lähtien katson tarkemmin myös kommentti-osion!

Kiitos ja kuitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.