perjantai 19. heinäkuuta 2013

Aconin puvut

Lauantai:

Lauantaina meidät (minut ja Yukiharan) pystyi bongaamaan Tentacle Girkls sisaruksina pinkki-keltaisissa kigurumeissa ja gangurou gals-meikeissä. Näytimme ilmeisesti tosiaan samalta, koska minun äitini sekoitti meidät keskenään ja Yukihara itse tutkiskeli erään conittajan ottamaa kuvaa silmät sirrissä miettien, kumpi kuvassa oikein oli.

Nämä puvut olivat kokeneet ensi-iltansa jo Desussa, mutta päätimme ottaa ne myös Animeconiin mukaan. Puvut ovat niin riemunkirjavan ällöttävät, että pitäähän niitä päästä useammin käyttämään kauniin meikin kanssa.

Mutta ainakin löysimme toisemme aina, vaikka emme koko ajan yhdessä olleetkaan.

Sunnuntai:

Esityskisan nro 52 kisaajat Panty and Stocking.

Stockingin puku oli minulla ollut jo jonkin aikaa työn alla, mutta jäänyt siihen pienen virheen takia. Aiemmassa versiossa kaulus oli liian iso, hihat menneet plörinäksi ja kangas jotakin aivan kamalaa. Lopulta heitin aikaisemman version roskiin ja päätin aloittaa kokonaan alusta. 5pvä varoajalla. Jes!Itkun, raivon ja veren sekoituksella sain lopulta puvun tehtyä. Vielä kuitenkin pe-la yönä tein Honekonekoa ja lopetin kissan teon klo: 1:30. Ja väsymyksestä johtuen kissan teko oli yllättävän vaikeaa.

Honekoneko
- Tehty fleecestä ja collegesta.
- Oikeasti kassi, sisälle saa tavaraa.
- Toinen pehmoleluni ikinä.
- Mustat osiot tehty painamalla.

Vapaa sana: Kissasta ei tullut sellainen kuin halusin. Syy on varmasti väsymys, ajan loppuminen ja taitojen puute. Olisi pitänyt tutustua enemmän pehmolelujen tekoon (äidilläni olisi ollut kirjoja aiheesta) ja kasata niiden pohjalta kaavat.

Oma arvioni kissasta: 7-

Sukkamiekka
- Tehty vanerista.
- Tehnyt isä.

Vapaa sana: Tajutessani, että minulla oli tasan viikko aikaa saada puku valmiiksi, mutta joka päivä töitä klo: 8.00-16.00 ja siihen päälle viikonlopun jokkiskisat jossa olin töissä sekä vpk, ei minulla jäänyt aikaa tehdä pukua kuin neljä iltaa. Soitin paniikissa isälle, voisiko än tehdä minulle kyseisen miekan, niin minulla olisi yksi asia puvussa vähemmän hoidettavana. Ja pystyihän isä. Kuulemma jos olisi kunnon välineet, voisi tehdä vaikka tilaustyönä proppeja.

Oma arvioni miekasta: 10+ koska isä on ihana.


Lavahirviö
- Tehty pahvista
- Maalattu spraymaalilla.
- Keltaiset yksityiskohdat leikattu pahvista ja liimattu kiinni.
- Toteutus with Yukihara.

Oma arvio: Niin sexy, että kyllähän se tottakai kympin mies on. Mutta sanotaan nyt 8

Stocking
- Versio 2, versio 1 jäänyt kesken ja heitetty roskiin.
- Puhvihihat pysyivät muodossaan alle liimatulla ja muotoiluilla patjan paloilla.
- Hame meinattu alun perin laittaa muotoon vanteella, mutta vaihdettiin kuitenkin tyllihameella muotoon laitettavaksi
- Valkea kauluspaita muokattu halternec- tyylisestä 1/2 napitettavasta paidasta. Kaulukset kasattu paitaan itse, nappeja lisätty ja röyhelöä myös. Tämä koska paita maksoi 2€, kangas 8€ ;_;
- Puku ei kestä tarkempaa katselua. Kiireettä tuli tehtyä virheitä, jotka ihan hävettävät itseäni. Kauempaa katsottuna kokonaisuus minusta toimii.

Muuta: Kiitän paljon rakasta ystävääni Yukiharaa, joka minut tsemppasi tämän puvun vihdoin tekemään. Ilman häntä olisin varmasti valehtelematta jättänyt tämän tekemättä ja ostanut turhaan kaikki tarpeet valmiiksi. Joten kiitos

Oma arvio puvusta: 7


Aion silti tätä pukua aika varmasti vielä käyttää jatkossakin joissakin coneissa. Haluan muuten kiittää cybershoppia, joka toimitti kolmessa päivässä (ja lähetti samana päivänä tilauksesta) tilaamani piilarit kotiovelle saakka kannettuna. Piilarit olivat vihreät fantasy green, 1v linssit jotka maksoivat 29€ + 3€ postikulut = 31€. Mukana tuli vielä todella suloinen sammakkokotelo, johon piilarit conin jälkeen muuttivat asumaan. Jatkossa jos koskaan tilailen suomesta linssejä, tilaan ehdottomasti täältä!
Esitys löytyy täältä 

Esitys
- Suunnittelu minun käsialaani, ääninauhan leikkaus ja toteutus Yukihara.
- Ensimmäinen esitys, johon olen nähnyt näin paljon vaivaa.
- Ensimmäinen esitys, johon olen tehnyt minkäänlaista proppihässäkkää matkaan.
- Myös ensimmäinen esitys, jota en jännittänyt missään vaiheessa, vaan lavalla oli koko ajan hyvä fiilis. En sitten tiedä, näkyikö tämä millään lailla.
- Muistin esityksen sen päätyttyä.
- Esityksen pituus oli 2min 30s. Harjoitellessa aika tuntui todella pitkältä, mutta itse kisassa aika tuntui hujahtavan todella nopeasti.

Esityksen idea: Garterbelt herättää enkelit laittamalla hälytyskellot päälle ja toivottaa näille huomenet kysellen, miten aamu on mennyt. Panty on aloittanut aamun miehen kanssa ja hyvästelee tämän tullessaan lavalle, kun Stocking taas käskee pitää turvan kiinni kunnes on saanut aamusokerinsa. Sokeriannos on normaalia pienempi, karkki jonka tarkoitus ei ole näkyä lavalta yhtään minnekään.

Panty huomaa karkin koon ja tulee kyselemään, onko Stocking laihiksella. Stocking säikähtää ja kieltää asian. Kuitenkin Panty alkaa kiusaamaan Stockingia ja nostamaan tämän paitaa ylös haukkuen läskiksi. Stocking sekoaa tuosta ja päättää laihtua huomiseksi alkaen kuntoilemaan. Kesken kuntoilun kuitenkin ilmestyy hirviö, joka pitäisi tuhota.

Alkaessaan muuttua Panty päättää esittää hieman liikaa ja heittää pikkuhousut vahingossa menemään. Nurkassa oleva hirviö irvailee Pantylle tämän kömpelyydestä. Stocking ärsyyntyy ja menee päihittämään hirviön itse.

Voitettuaan hirviön Stocking palaa Pantyn luokse, joka päättää kiittää omalla tavallaan: kertomalla, että Stocking näyttäisi olevan laihtunut jälleen normaaliin mittoihinsa. Tästä iloisena Stocking hakee piilossa olleen tikkarin alkaen syömään sitä, vaikka Panty varoitteleekin, että Stocking voi lihoa uudelleen. Stockingia ei kiinnosta.

Oma arvio esityksestä: vaikka valo ja äänitoiveet eivät meidän kohdalla osuneetkaan kohdalleen.

Esityksestä otan mielellään vastaan rakentavaa palautetta, koska tämä osa-alue on itsellä ihan täysin hukassa. Puvusta osaan katsoa, mikä toimii ja mikä kusee, mutta esitystä kasattaessa en osaa sanoa, mikä oikeasti toimisi. Joten te, jotka esityksen näitte, voisitteko vastata seuraaviin:
- Mistä piditte esityksessä kaikkein eniten? Mikä asia toimi?
- Mistä piditte vähiten? Mikä ei toiminut?
- Oliko esityksen juoni epäselvä, vai saitko edes osittain kiinni punaisesta langasta, missä mennään?
- Näkyivätkö ilmeet / propit lavalta, pitäisikö ilmeiden olla vieläkin liioitellumpia tai proppien isompia?
- Oliko esityksessä tarpeeksi tekemisen meininkiä, vai seisoimmeko liikaa paikallamme, jaksoiko esitystä edes seurata?

Näiden tietojen perusteella alan kasaamaan jatkossa esityksiäni. Tämä esitys oli kasattu Desuconissa saamani esityksen palautteen perusteella, joten toivon kovasti palautetta ja ehkä jopa vertailua, kumpi esitys toimi paremmin jos joku molemmat on nähnyt.

Ne muutamat hassut kuvat joita itse muistin conin aikana ottaa löytyvät tuolta kuvia coneista-osiosta.

Oh loppuun ihan btw, harmi etten saanut kuvaa. Kuinka moni onnistui saamaan Slendermanin olkapäälleen? Minä sain! Ihmettelin hetken, miten vasemmalle olkapäälle tuli kevyt paino, kun mies ei selkeästi kättään siihen laskenut. Kurkkasin sitten olalle jossa makasi kasvoton pää ja minua vastapuolella ollut nuorempi koulutyttö sitten säikähti tätä yllätystä. Tyytyväisenä hykerrellen Slenderman sitten vaihtoi paikkaa. Hyvin wtf, mutta minusta hauska vitsi. Koulutyttökin sitten naureskeli jälkikäteen, miksi hän oikein edes säikähti.

Photoshoot kuvia Animeconista

Kaikista kigurumikuvista kiitos kuvauspalvelun Kyuulle!"Eeeeeagleee!"

Oma suosikkini


Ja tähän loppuun hyvin random kuva, jonka posen nimesin hyppytatiksi.

5 kommenttia:

 1. Päätän kerrankin olla hyödyksi ja kommentoida.

  Esityksestä: Sarjavalinta oli ihan huippu ja asut hienot. Oli kiva että olitte jaksaneet väsätä kissan, miekan ja hirviöpropinkin. Osasitte hyvin eläytyä hahmoihin lavalla kaikilla eleillä ja ilmeillä yms.

  Panty sai huomioni silloin kuin riisui alushousujaan (anteeksi, olen perverssi?), oli pakko nousta vähän ylemmäksi että näkisi paremmin. Hah hah, siinä vasta katseen vangitsia?

  Itselleni sarjan henki ja juoni oli tuttu niin ymmärsin mitä oli tapahtumassa. Mutta välillä minulla oli sellainen tunne että tapahtui paljon ja liian nopeasti, että osa jutuista meni vähän häsellykseksi.

  Tuossa on nyt asiat mitä minulle tuli ensimmäiseksi mieleen ja mitä esityksestä muistan. Jatkakaa ihmeessä esitysten tekoa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitoksia paljon kommentistasi!
   Eikä hätää, pervertikkoja löytyi kuulemma katsomosta muitakin, ainakin parin tarkkaavaisen silmäparin mukaan.

   Sain myös toisesta lähteestä kuulla - tosin hän ei sarjaa seurannut - että osa kohdista meni hieman liian nopeasti ohi ja ääninauhan hidastaminen olisi varmaan auttanut asiaa. Jatkossa osaamme katsoa (toivon mukaan) tämän asian etukäteen ja näin hidastaa esitystä paremmin seurattavaan muotoon.

   Kiitoksia kannustuksesta, lupaamme jatkaa ja kasaamme vielä joskus esityksen, joka tulee saamaan kisassa palkinnon! Tavalla tai toisella!

   Poista
 2. Ei voi muuta kuin rakastaa meidän kigurumikuvia. <3

  Nuuuu, parin kommentin kuulemisen jälkeen tunnelmat meidän esityksestä ovat kohonneet. Ihan kiva, että porukka sai edes jotenkin juonesta kiinni, vaikka valot sammuivat ja syttyivät miten sattuu. :D

  VastaaPoista
 3. Minusta teijän olis pitänyt pärjätä paremmin. En tiiä katsoiko ne tuomarit samoja kisojha kuin minä, mutta mitä ne nykyään sitten arvostaa? Tanssija ja valmista ääninauhaa. Minä olisin laittanut teidät kakkoseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho, kiitoksia ^-^ <3
   Jos sinä tulisit ensikerralla tuomariksi? :D

   Poista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.