maanantai 8. heinäkuuta 2013

Jaa, osallistutaan mihin?

Kun Animeconin cosplaykilpailun ilmoittautuminen aukesi (oliko toukokuussa? En muista enää) olimme päättäneet kaverini kanssa osallistua kisaan mukaan. Kaverini tarvitsi kisakokemusta ja tämä coni oli tältä vuodelta hyvin todennäköisesti viimeinen johon pääsisin, joten voisin samalla käydä kisaamassa.
13.6 piti lähettää kuva edistymisestä, mutta koska kuva piti laitella juuri ennen Desua, jäi  se yllättäen kummaltakin laittamatta. Kuitenkin hieman Desun jälkeen tuli ilmoitus, että meidät oli hyväksytty kisaan mukaan. Wtf? Jäikö muiltakin kuvia laittamatta? (okei, no ainakin Desun backstagella kuulin joidenkin naureskelevan, että eivät todellakaan ole lähettämässä kuvaa vaan ovat tehneet Desun cosseja) Ehkä tässä oli sitten syy, miksi myös me pääsimme mukaan?

No, minä olin kuitenkin elänyt jo aivan täysin siinä uskossa, että emme olleet mukana. Keskustelin asiasta kaverin kanssa, joka oli saanut ihmeellisen tsemppauspistoksen. Kisaan oli päästävä. Tiesin ihan hyvin, että minulla olisi aikataulu liiankin tiukka ja yritin saada kaverin päätä käännettyä, koska meillä ei ollut edes esitystä kasassa. Puhe ei kuitenkaan auttanut vaan huomasin viime keskiviikkona rakentavani esitystä kasaan etsimällä musiikkia ja ääninauhoja sarjasta Panty and Stocking with Garterbelt, jonka hahmoilla meinasimme kisata. Kaveri kasasi niistä ääninauhan ja matkusti perjantaina töitten jälkeen Jyväskylään ostamaan kankaat ja harjoittelemaan esitystä.

Tämä tullaan näkemään esityksessä. "Kukkuu. I saw it. There is is. Fat. Fatty. Fatass. Fat. Fat. Fat. Fat"
 Esitystä pihalla harjoitellessa tuli myös hyvin selväksi, että meillä on häiritseviä naapureita. Alaston, ulkomaalaistaustainen mies katseli meitä aika häpeilemättä oman kämppänsä ikkunasta kun juoksentelimme idioottina useamman kerran pihalla harjoitellen esitystä.

Torstaina tsemppasin sen verran, että töiden jälkeen tein itselleni molemmat rusetit. Sekä hermoilin jo valmiiksi epäonnistunutta cosplayta. Perjantaina harjoittelimme. Lauantaina tein hameen melkein valmiiksi. Sunnuntaina olin niin väsynyt "rentouttavasta" viikonlopusta, etten jaksanut tehdä yhtään mitään. (olin la-su 9.00-18.00 menossa, jos teille kertoo jokkiskisojen ratavalvoja jotakin) Mutta tältä näyttää puku tällä hetkellä:

Hame muodottomana
Selkä ja päärusetti.
Hame alushameen vanteen kanssa sekä rusetilla. Mukana myös sukat ja kengät.

Koska hame vanteen kanssa ei näytä siltä miltä halusin (näyttää itse asiassa juuri sellaiselta mitä haluan Blairiin, mutta liian pitkänä) niin jätän tämän vaihtoehdon käyttämättä. Hameessa pitää olla ryhdikkyyttä ja muotoa, mutta nyt siitä tulee vain torvimainen.

Hameen pitäisi olla tällainen, eli ei tuollainen torvi. Kokeilin alle sitten tyllihametta, joka teki hameesta melkeinpä täsmälleen rämän muotoisen. Päätin siis vaihtaa vanteen tylliin. Tylliversiosta vain en tajunnut ottaa kuvaa.

Kyllä tämä cosplay tästä edistyy vielä!
... toivotaan ainakin.

3 kommenttia:

  1. Olen sitten yleisössä kannustamassa ihan hulluna!

    VastaaPoista
  2. Yyyh, en tiennyt, että sinulla on tiukka aikataulu. Tulee ihan sadisti olo, kun lukee tätä sinun tekstiä nyt... :'D Ja olin muuten pirun yllättynyt, kun rupesitkin tekemään sitä esitystä! Olin varma, ettei olla osallistumassa. xD

    Minun mekkoon pitää enää ommella tissiosa kiinni helmaan. Helmasta tuli liian kapea, mutta plaaaaaah, ei enää ehdi tekemään uutta. u__u"

    VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.