perjantai 7. kesäkuuta 2013

Desun suunnitelmia

Huaah, alkaa olemaan niin paljon pukuja päällekkäin, etten ehdi niitä kyllä tänä kesänä kaikkia tekemään.

Joka tapauksessa: kuten aiemman kirjoituksen lukeneet tietävät, MTG:n puku ei tullut valmiiksi. Teen siis kyseisen puvun valmiiksi tässä kesäkuussa ja käytän, kun ilmat ovat viileämpiä. Meinasin ensin kyseisen puvun ottaa mukaan Desuun, mutta yksinkertaisesti en pysty! Pelkkä seisominen puku päällä tekee tuskaa. (tosin meidän kämpän sisälämpötila on ilman ilmastointia yli kolmenkymmenen, mutta silti)

Nyt sitten olisi Yukiharan kanssa tarkoitus lähteä Desuun hieman rennommalla meiningillä, mikä tarkoittaa sitä, ettei minun tarvitse stressata uusista cosplaypuvuista. (periaatteessa)

Luonnokseni ovat vertaansa vailla.

Tarkoitus olisi ilmestyä lauantaina Tentacle Girlseinä paikalle ihanissa, kirkkaan värisissä kigurumeissa. Ja koska TG on luotu Ganguro gals - tyyliä matkien alun perin, tulee meille tottakai törkeä solarium rusketus  kaunis, kesäinen iho.

Perjantaina minut ja puolisoni olisi sitten tarkoitus bongata SatW comicin Sister Swedenina ja Finlandina. Lupasin viime syksynä, että kyseinen combo tullaan vielä näkemään kun jotkut sitä pyytelivät (oliko facessa, täällä, devarissa vaiko tumblurissa - ei mitään havaintoa) ja tässä se nyt tulee. Iloksi tai kauhuksi.

Sunnuntaina olisi tarkoitus käydä Itachina hyppimässä hieman lavalla, jollei lavakammo saa minusta otetta ja lähden conista jo lauantai-iltana karkuun kohti Jyväskylää. Hyvin suuri todennäköisyys nimittäin tuollekin vaihtoehdolle, tärisin suunnattomasti kun laitoin tänään maililla musiikin ja juontajan kysymykset eteenpäin.

Viimeisenä olisi tarkoitus käydä perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina jossain vaiheessa pyörimässä Soul Eater-ryhmän mukana pukeutuneena Pattyksi. Yukihara on tekemässä itselleen Liziä, mutta peruukkikadon sattuessa saa nähdä mitä tapahtuu. Harvinaisen kikkareesta huomata, että cossiin varattu peruukki ei sovikaan näin viikkoa ennen.


Minulla on jälleen kamera mukana, joten tulen kuvailemaan jonkin verran pukuja paikan päällä etsien sopivia uhreja cossaajia photoshoottiin.En ole vieläkään mitenkään taitava, mutta siksi haluankin harjoitella.

Ja kuten aina olen sanonut, saa minua tulla tervhtimään jos haluaa. En pure - ellet halua - mutta voin seisoa hölmistyneenä edessäsi osaamatta sanoa mitään, koska olen niin iloinen, että joku tuli oikeasti tervehtimään minua. (tätä sattuu usein)

5 kommenttia:

 1. Ensinnäkin: kiitos mahtavasta blogista! Olen löytänyt täältä huimasti apua cosseihin(mm.tämänhetkiseen piilolinssi ongelmaan) joten kiitoksia!

  Silti yksi kysymys painaa mieltäni ja olisin kiitollinen, jos siihen ehtisit jossain vaiheessa perehtyä. :3
  Olen tässä ystäväni kanssa suunnittelemassa SAO cossia. Itse olen Kiritona ja ongelmanahan on silmät. Tällä hetkellä päätäni vaivaa piilolinssien koko: olen selaillut mm.PinkyParadise -sivua linssien varjolla, ja olen sieltä joitakin ehdokkaita löytänyt, mutta kuinka iso on 14.00mm linssit? Tarkoitan tällä sitä, että en mitään lautassilmiä Kiritona haluaisi (kuten saatat varmaan ymmärtää) vaan ihan normaalit linssit. Vai olisitko sitä mieltä, että astetta isommatkin linssit voisivat sopia? :)Eli, mitkä ovat sellaiset ns. normaali kokoiset linssit, vai olisiko jokin koko joka erityisesti sopisi? :)
  (...Ja jos satut tietämään jotkut "täydelliset Kirito linssit" otan toki ehdotuksia vastaan. :D)

  Kiitos vielä kerran ihanasta blogistasi ja ajastasi, jonka kysymykseeni tuhlaat! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitoksia valtavasti, että kyselet minulta tällaisia ^-^ Minusta on ihanaa, että porukka luottaa minuun sen verran, että kyselee tällaisia asioita.

   14.0mm linssit on halkaisijaltaan tuon 14mm, eli 1cm ja 4mm. Linssit ovat tuolloin hieman normaalia suuremmat, omat Aqua Blue linssini ovat kyseistä leveyttä. (kuva: http://tyylitajuton.blogspot.fi/search?updated-max=2013-01-30T04:12:00-08:00&max-results=7&start=7&by-date=false ) Mutta ei mitenkään huomattavan. Helpoin muistisääntö on: kun edessä lukee GEO, ovat linssit ns. nukkelinssit ja suurentavat omia silmiä.

   Piirrostyyli tosin on tuossa mitä meinasit aika suurisilmäinen, joten isot linssit saattaisivat hyvinkin sopia tuohon. Itse olen yleensä tilannut linssit eyecandyltä http://www.eyecandys.com/ josta piilarit ovat tulleet n. viikossa ja kestäneet kyllä vaikka mitä. Mm. yhdet ruskeat ovat minulla kuivuneet jo seitsemästi, mutta joka kerta ne ehtyvät kun uitan ne linssinesteessä. Parin tunnin kuluttua ovat taas kunnossa.

   Toivottavasti tästä oli jotakin apua! Ja jos jotakin jäi vielä mietityttämään, autan mielelläni (:

   Poista
  2. Voi kiitos! Tästä oli paljon apua, kiitos tuhannesti! :3
   Jos jotain ongelmia tulee vielä vastaan, laitan sulle kommenttia :D

   Kiitos vielä kerran!

   Poista
 2. Muistatko sen tyypin, joka antoi sinulle hölmön lapun käteen? Video löytyy tästä osoitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=8Pw7pCbwfUU. Laatu on kyllä huono, muttei se ehkä haittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan! Kiitoksia paljon, en ikävä kyllä töissä pysty äänillä kuuntelemaan, joten biisi jäi vielä pimentoon, mutta pitää kotona katsoa tarkemmin.

   Poista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.