torstai 6. syyskuuta 2012

Hejja Sverige och Finland!


Skandinavia and the world Sister Sweden ja Finland olisi nyt tulossa Traconiin lauantaina pyörimään ympäri conia. Törkeästi valitsit helpot cosplayt, jotta pääsisin vähällä, kun syksy on aika kiirettä. Katsu tottakai tuottaa kiirettä, mutta myös eräs muu tapahtuma, josta informoin Katsun mentyä ohi ja tapahtuman ollessa ajankohtainen.


Tämä ei liity nyt mitenkään mihinkään, mutta katsokaa, sain postissa itselleni (työpaikalle asti kannettuna) animenörttilasit! Tai kuten täällä porukka sanoo: John Lennon lasit. Ovat siis oikeasti kirkkaat aurinkolasit.

Cosplayta olen tässä nyt tehnyt koko ajan, kun aika on antanut periksi. Niin myös sister Swedenia ja Suomea (en tiedä miksi sister Sweden kuulostaa paremmalta englanniksi ja Suomi taas paremmalta suomeksi.) 

Kävimme tiistaina 4.9 Pieksämäellä markkinoilla ja koska ajomatkaa Jyväskylästä Pieksuun on tunti, käytin sen hyödyksi: 
Matti ajoi, minä kursin ristiä kasaan käsin. Oikaisin tässäkin cosplayssa törkeästi ja hankin Matille H&M:ltä Matille valmiin valkean paidan. Tuli muuten halvemmaksi kuin ostaa samaa kangasta eurokankaasta. Huolestuttaako ketään muuta?

Viikonlopun kunniaksi kävimme kavereiden kanssa syömässä (olin vapailla to-ti, eli 6pvä) ja päätin muuntautua hieman. Piilarit olin ostanut ihan omaksi huvikseni, sillä silmieni oma väri ei ole puhdas sininen. Peruukki taas on hankittu sister Sweden cossia varten ja ajattelin koeajaa sen.

Pipon kasasin kesken Itachin cosplayn teon, kun Matti alkoi hermostuneena kysellä, ehdinkö tekemään hänen pukuaan ollenkaan.

Puolivalmis Suomi.

 Kenkien maalaus tapahtui värillä, jonka ostin askartelupuoti Piasta. Kyseinen maali on lakkasekoite ja kestää myös vettä. Tämä tuli jo itse asiassa testattua, sillä unohdin suihkuun mennessä tyysti, että juuri tunti sitten maalaamani kengät olivat kylpyhuoneessa kuivumassa! Väri on edelleen kengissä yhtä kirkkaana.

En löytänyt oikean värisiä (tai kokoisia, nämä ovat 37, kokoni on 38-39) kenkiä, joten tyydyin kirpputorilta 3,90€ löytöihin ja päätin värjätä helmenvalkoiset korkkarit. Tämän tyyliset kengät ovat minulle kaiken lisäksi todella huonot, sillä minulla on todella matala jalkapöytä ja kapea lesti, eikä kengät vain pysy jalassani. Kokoa pienempi kenkä pysyy itse asiassa paremmin.

Vaikka sister Swedenin kevytkenkäiseen luonteeseen sopisikin ehkä paremmin stilettikorot, päätin itse tyytyä matalampiin. Korkeat korot eivät tuota ongelmia muuta kuin aikamääreellisesti. Jos meinaan koko conin ajan kengillä kulkea, voisi stilettikorot olla hyvinkin suuri rasitus jaloille - ja varsinkin päkijöiden iholle.


... ja tässä kirjoitellessani, arvatkaa, mikä on harvinaisen *seestä tajuta? Olen tehnyt tuon sister Swedenin mekon väärin. Hah hah haa! Olen tehnyt tuon keltaisen ristin menemään lippumaisesti koko mekon poikki. Nyt tajusin, ettei se niin mene! Nuo ristit ovat mekon rintojen kohdalla! Voi kökkö!!! Eikun siis purkamaan luomukseni ja kasaamaan uudestaan!


muoks muoks.

Eli tällaisen minä ompelin:


Ja tällainen sen pitäisi olla:

Huomaatteko eron? Onnekseni voin sanoa, että tänään 7.9 klo: 10.00 sain tuon mekon tehtyä oikealla tavalla! On se hyvä, että töissä on joskus liikaa aikaa...

Epäilisin muuten, että sister Swedenin mekon ristisekaannus tuli aivan täysin miespuolisen ruotsin paidasta.

2 kommenttia:

  1. Kävit Pieksämäellä? Voi surku kun en tienny, oisin voinut käydä palvomassa yhtä cosplayjumalistani :/

    VastaaPoista
  2. Kyllä, markkinoilla tuli käytyä. Mutta kiitos ^^' Ehkä ensi kerralla parempi tuuri!

    VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.