keskiviikko 21. elokuuta 2013

"Elää haavemaailmassa."


"Elää haavemaailmassa, ei ole todellisuuden tajua."
"Ei erota satumaailmaa aidosta."
"On ihan jossain muualla."
"Kuvittelee olevansa satuhahmo."

Tällaisia vihjeitä sai äitini kuulla minusta ja minun henkisestä tasapainostani. Onneksi oma äitini osaa ottaa asiat toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Hän kun ymmärtää, mitä cosplay harrastuksena tarkoittaa - toisin kuin tämä henkilö, joka äidilleni oli tiedot antanut Facebookistani.

Kaikki lähti liikkeelle tästä kuvasta:
Lumikuningatar? Tonttu minä kyllä yritin olla - ja vielä töissä oleva tonttu. Vedin tässä puvussa joulukorttipajaa lapsille.

Tätä ennen äitini ei liiemmälti ollut kuullut cosplaypäivityksistäni, muuta kuin pieniä viittauksia siihen, että otin harrastuksen ehkä liian tosissani. "Pitääkö siinä ihan kisata, aivan naurettavaa."

Tämän kuvan jälkeen kuitenkin kaikki harrastukseni - alkaen cosplaysta - laitettiin syynin alle. Mm. tulitaiteet olivat myös hieman kaksipiippuinen juttu, joka ilmeisesti myös vei minua pois tästä maailmasta. Kaiken pahan alku ja juuri oli kuitenkin cosplay, jonka ansiosta olin nyt todellisuudesta vieraantunut ja elelen maailmassa, jota muut eivät näe. Pötyä, kyllä tuo naapurin avohoitopotilas näkee ihan samoja keijuja, menninkäisiä ja nokipalleroita kuin minäkin!

Mutta, miksi kirjoitin tämän päivityksen; lähinnä huvin vuoksi pienenä huumoripläjäyksenä, millaiseksi cosplayn voivat jotkut ihmiset mieltää. Sekopää kiittää ja kuittaa.

3 kommenttia:

  1. Minulla on ollut samanlaisia tilanteita. Tosin äitini on alun perin pitänyt cosplayta ja animea/manga yleensäkkin paholaisen touhuna XD Mutta kun selitin asian hänelle ja näytin miten hienoja pukuja ihmiset olivat saaneet aikaan, hänen mielipiteensä on muuttunut.
    Monesti on minullekkin sanottu, että kannattaisko olla välillä läsnä tässäkin maailmassa. Ei tässä sentään sieniä ole vedetty XD

    VastaaPoista
  2. Meillä äiti taas on ottanut cosplay-harrastukseni tosi hyvin, ollut jopa innoissaan mun puvuista ja niiden tekemisestä, joten itselläni ei kotona ole tällaista ongelmaa ollut ^^

    VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.