keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Testissä: Temporary Lip Tattoo

Testasin vapun kunniaksi nyt pinnalla olevia temporary lip-tatuointeja. Jyväskylässä näitä tuotteita myyvät Aprilli (mm. eläinkuoseja kuten kuvassa) sekä Seppälä. (toistaiseksi pelkästään kultaista ja pinkkiä glitteriä) Hinta on Aprillissa 10€ 2kpl ja Seppälässä 5€ 2klp. (pakko sanoa, että Seppälän hinnasta en ole nyt 100% varma)
Näitä löytyy myös hakusanalla "temporary lip tattoos" eBaysta. (jos kiinnostuit etkä voi itse tilata syystä tai toisesta x eBayn kautta, ota yhtettä)

Huulitatuoinnithan toimii samalla periaatteella kuin lapsena käytetyt siirtotatuoinnitkin. Eli lätkäistään kuvapuoli ihon päälle ja kastellaan vedellä. Kun paperi lähtee itse tatuoinnin päältä pois, on kuva hyvin kiinni. Huulitatuoinneissa vain tatuointia pitää mallailla kalvo päällä ennen kuin laittaa tatuoinni huuleen. Itse jouduin leikkaamaan tatuointia aika paljon ennen kuin se sopi oman huulen muotoon. Vaikka laitto olisi voinut paremminkin onnistua, niin ensikertalaiseksi ihan kohtalainen tulos minun mielestäni.

Kuva 1. Huulitatuointi on juuri laitettu paikalleen.
Kuva 2. Huulitatuointi ruokailin ja juonnin jälkeen.
Kuva 3. Huulitatuointi saunan jälkeen.
Kuva 4. Huulitatuointi seuraava aamuna naamanpesun jälkeen, yritetty poistaa meikinpoistoaine Erisanilla. 14h laiton jälkeen.

Monet ovat sanoneet, että kuuleman mukaan tatuointi ei kestä edes juomista vaan irtoaa heti. Omalla kohdalla voin todeta, että ei pidä paikkaansa. Itse rapsuttelin juuri äsken tuon kuvan 4 näköiset huulet menemään töissä ja laitosta alkaa olemaan pian 24h mennyt. Että itsellä ainakin kesti todella hyvin nuo huulet, vaikka pientä kulumisen jälkeä näkyykin.

Vappuasu tiistaina



Todiste, että söin noilla huulilla

Tunne tatuointien kanssa oli aika jännä, sillä minusta tuntui koko ajan, että omat huulet ovat todeolla kuivat. Illan aikana oli ongelmia, etten rasvannut huulia.

Painelin myös välillä huulien sisäosasta tatuointeja kiinni, sillä reunat yrittivät aina välillä karkuun. Muuten kokemuksena ihan miellyttävä ja aion kyllä jatkossakin käyttää. Tilasin jo itse asiassa 5kpl uusia.

Tarkempaa tietoa tatuoinneista löytyy täältä. Linkin takaa paljastuu mm. video, jossa neuvotaan kuinka tatuointihuulet laitetaan kiinni omiin.

Loppukevennyksenä vielä kuvaa maanantailta, tulin töihin peruukki päässä piristämään työkavereita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.