tiistai 17. tammikuuta 2012

Vuoden 2012 conit

Menneet:
Desucon Frostbite 14-15.1.2012 Lahti
Kitacon 11.2.2012 Kemi
Chibicon 25.2.2012 Helsinki (allekirjoittaneen synttärit )

Tulevat:
Kirsikankukkacon  19-20.5.2012 Turku
Desucon 8-10.6.2012 Lahti
Animecon IX 14-15.7.2012 Kuopio 
Tracon  8-9.9.2012 Tampere

Muuta:
Animeseminaari syksyllä Oulussa.


4 kommenttia:

 1. Tarkoittaneeko tämä sitä, että noihin kaikkiin coneihin pyrit menemään vai että vuonna 2012 on kaikki nuo kyseiset conit? ^^ Eli toinen kysymys, oletko tulossa Turkuun meidän pieneen Kikuconiin? : D
  ~dessu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoittaa, että kaikki nuo conit tulee olemaan vuonna 2012 :D Tottakai pyrin kaikkiin....okei, no voin suoraan sanoa, etten Kitaconiin pääse, tuo viikonloppu on varattu jo muualle. Ja Kikuun kyllä (ihmekyllä) yritän tulla! Kaveri nyt heitti, että yövytään Kristiinassa ja jatketaan matkaa, joten eihän se silloin niiiiiin pitkä matka olisi.

   Poista
 2. Onks mtn ikärajaa/ paljo maksu ja saanko muuta yleistietoa ? :D oon alottelija ja missää lehis ei oo muita ku vaa mainoksii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ikärajoja tapahtumissa, mutta ihan lapsille suunnattuja tapahtumiahan nämä eivät ole. Tarkoittaa siis sitä, että vanhemmat eivät voi tuoda 10-vuotiasta coniin ja jättää sinne pitäjien vastuulle (: Iltabileissä saattaa sitten olla ikärajoja, mitkä on selkeästi merkitty erikseen.

   Maksu on conista riippuen erilainen, mutta viikonloppurannekkeiden hinnat pyörivät n. 15€ paikkeilla. Kalleimmat voivat olla yli 20€ / vkol. Päivärannekkeet ovat sitten 6-10€.

   Jos olet kiinnostunut jostakin conista - otetaan nyt esimerkkinä Tracon - käy googlesta etsimässä hakusanalla "Tracon 2012" ja pääset tapahtuman omille kotisivuille. Sieltä alkaa sitten löytymään enemmänkin tietoa!

   Poista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.