perjantai 20. helmikuuta 2015

Desucon Frostbite

Desucon Frostbite pidettiin tapansa mukaan Lahden Sibeliustalolla 13-16.2.2015. Ystävänpäivä ei conikansaa häirinnyt ja Sibeliustalo oli jälleen täynnä täysi-ikäisiä conittajia.

Omalla kohdallani tämän vuoden Frostbite oli hieman pettymys. Ohjelmatarjonnassa ei ollut oikein itseä kiinnostavaa ohjelmaa (ihan kuin muutenkaan kävisin ohjelmissa hirveästi) ja paja, johon palavasti olisin halunnut, oli laitettu sunnuntaina viimeiseksi ennen conin loppua. Myyntipöytäsali oli supistettu iltabileiden takia, josta kuulin kyllä närää muualtakin. Kuitenkin tavaraa tarttui mukaan tästäkin tarjonnasta.

Yaoi-mies kyllä meni tämän conin käytöksellään boikottiin. Tiivistettynä hän myi lehden, jonka sisältö ei todellakaan ollut sitä, mitä olimme kysyneet. Kuulemma syy oli meidän, koska emme olleet tajunneet kysyä erikseen juuri tuosta lehdestä, oliko kyseinen lehti juuri sitä mitä etsimme. Tämäkin paljastui vasta, kun olimme lehden ostaneet ja avanneet. Mutta miten *piip* myyjä voi olla? Sanoimme suoraan, että haluamme tyyliä X parituksella Y. Myyjä sanoo, että löytyy ja näyttää paikan, jossa kyseisiä lehtiä on. Miten ihmeessä tässä kohtaa ilmestyy kielimuuri ja myyjä unohtaa mainita, että asiakkaan tulee kysyä joka ikisestä lehdestä, että sisältääkö varmasti halutun parituksen ja tyylin? RAAAH!

Myydään siis hentaita Panty x random poika. Uusi, muoveissa, kerran selattu ja tajuttu vääräksi. 15€, saat 2€ alennusta, koska RAAH.

Minua myös harmitti, että viime vuonna ihmiset olivat älynneet jättää käytävät ja portaat vapaiksi, mutta tänä vuonna se oli unohtunut. Moni pysähtyi kuvaamaan / juttelemaan portaisiin ja istumaan käytäville, jolloin joutui hyppimään istuvien yli tai työntämään edessä olijaa syrjään, että mahtui itse ohi. Roskia ei kuitenkaan ollut paljon ja volyymitaso oli matala, tavan puheääni riitti hyvin viereiselle kaverille.

Meillä oli isompi lössi porukkaa tällä kertaa conissa ja oli hauskaa viettää ystävänpäivää kaveriporukalla. Mukana aviomies ja kaksi erittäin läheistä ystävää, niin mikäs sen mukavampaa. Lauantai-iltana hotellilla pelasimme vielä Zombicidea, päättäen kuolla näyttävästi invaasion vyöryessä päälle.
© Helene Lindfors, CTF kuvauspalvelu
Lauantaina minut ja kaverini pystyi bongaamaan Futuraman Leelana ja Zapp Branniganina. Leela koki cosplaykisojen alettua kauneusleikkauksen ja leikkautti itselleen sarjauskollisesti kaksi silmää.Packet to... I.C Wiener?
© Lunalle
Sunnuntaina olin pukeutunut Ranman tyttöversioksi. Tätä hahmoa ei liiemmälti tunnistettu, mutta omaa menoa asia ei haitannut.

Ehdottomasti oma lempparini!
Nähdään Ryoga!
Seuraavaksi olisi tarkoitus vamuudella lähteä Mimiconiin, Desucon siinä mahdollisesti välissä käytynä. 

2 kommenttia:

  1. Uuurgh. Miten yaoi-mies noin teki? D: Ei kiva, ei ollenkaa kiva...

    Mä en oo edes varma näinkö sua ollenkaan koko conin ajan, paitsi että taisin jossain kohtaa nopeasti nähdä sut tyttö!Ranmana. (hitsi tuo kuulostaa oudolta... Ranmanamana... na... xD)
    Itse en oo Ranmaa lukenut (InuYashan kyllä) mutta kyllä Ranman tunnistaa ku sen verran klassikkosarja!

    VastaaPoista
  2. Wow näin teiän paricossin mutta en viittinytkään tulla kysymään kuvaa, nyt harmittaa! :D Ja harmittaa myös sekin etten nähny Ranma-cossia, koska Ranma on ehottomasti yks lempisarjoista Rumikolta ja muutenkin niin nostalginen ja hyvä sarja C: Plus aika huonoa asiakaspalvelua Yaoi-mieheltä, toivottavasti ensi kerralla osattaisiin vastata ja palvella oikein D;

    VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.