torstai 20. helmikuuta 2014

Desucon Frostbite K-18

Suosittelen lämpimästä heille, jotka kantavat kaunaa Frostbiten muuttamista K-18 tapahtumaksi, skippaamaan tämän päivityksen. Minä en ikävä kyllä tarjoa kirjoituksellani tukea.

Oma conini alkoi perjantaina, kun saavuimme paikalle n. seitsemän aikoihin. Olin aluksi hieman harmistunut, kun tapahtuma alkoi ystävänpäivänä, mutta positiivinen yllätys odotti minua, kun paikan päällä oli otettu ystävänpäivä huomioon. Rappusten alla oli naruseinä, johon pystyit ripustamaan sydämen ja kirjoittamaan sydämeen oman tervehdyksesi. Moni conittaja vielä käytti tätä tilaisuutta ja kävi kirjoittamassa omia tervehdyksiään koko conikansan luettavaksi.

Illemmalla oli vielä ystävän metsästystä tiedossa, jossa piti löytää samasta sarjasta oleva hahmo. Itse sain Code Geassista jonkun hahmon, josta etsin sitten oman uuden ystäväni. Kyllähän siinä tuli tutustuttua, kävi vielä niin hassusti, että hänkin oli vpk:sta. Itse asiassa minä tunnistin hänen väliasunsa.

Tapasin perjantaina myös Uruhara FC:, jotka hyökkäsivät ovelasti selän takaa. Ehdin nähdä vain vilauksen jotakin värikästä. Sain heiltä syntymäpäivälahjaksi ihanan, itse tehdyn One Piece-kuosisen laukun ♡ 


Ihana synttärilahja!

Oli ihana nähdä ystävänpäivänä oikeasti ystäviä Joten minusta vaihtelu oli mukavaa!

Kaverikuvaa Uruhara FC:n Satun kanssa.
Perjantaina  minun oli alunperin tarkoitus olla Sister Sweden, mutta pienien takapakkien kautta päädyin hillumaan kigurumissa Tiitiäisen kanssa. Tällä kertaa olimme jopa vaihtaneet peruukkien väriä ystävänpäivän kunniaksi!

Miten tää sydän nyt kasataan... Hei, me onnistuttiin! *derp*
 
Lauantaina oli jo enemmän populaa ja tuli myös nähtyä enemmän tuttuja. Olimme kuitenkin porukalla typeriä conittajia, emmekä käyneet ohjelmissa. Olen itse todella laiska käymään missään puheohjelmissa, koska en vain jaksa kuunnella. Joten jäi tälläkin kertaa ohjelmat välistä. Shibaru-työpaja edistyneille olisi kiinnostanut, mutta emme olleet tajunneet katsella ohjelmaa etukäteen, jotta olisimme voineet ilmoittautua ja tuoda omat köydet mukana. No, toiste sitten.

Kuitenkin kävimme katsomassa Hall cosplay kilpailun sekä NCC karsinnan. Taso oli todella kova ja minusta oli upea katsoa NCC:n esityksiä. Kärkikolmikko oli ansainnut paikkansa ja Uruhara FC:n Päivi ehdottomasti kisapaikkansa! Olin todella iloinen Päivin voitosta ja sijojen 3. ja 2. kohdalla henkäisin helpottuneena, kun en kuullut Päivin nimeä. Vaikka en millään lailla ollut mukana esityksessä, jännitin todella paljon ja tunsin yltiömaalista riemua, kun kuulin Päivin nimen mainittavan.

Uruhara FC:n Päivi ja ansaittu voitto

Cosplayni lauantaina oli Street Fighter vs. Tekken pelistä uusi hahmo nimeltä Poison. Valitsin hahmon K-18 coniin juurikin ulkonäön takia. Minulta kyseltiinkin mm. olenko bondagepajan pitäjä. Vain kolme ventovierasta ihmistä tunnisti tämän hahmon.

Kyuu Eturautti, Anikin kuvauspalvelu

Lauantaina jatkoin myös syntymäpäiväteemalla, sillä näin tuttuja myös myyntipöytien luona. Head Hunter Storen Dean oli myymässä ja tuli juteltua hänenkin kanssaan. Ja sain myös Deanilta lahjan Deanilta sain One Piecen Tony Tony Chopper figuurin, koska sanoin pitäväni One Piecestä.

Olen hämmentynyt, en ole hetkeen saanut näin paljon lahjoja muualta kuin perhepiiristä.

Fiilikseen sopiva kepukka

Kävimme myös Tiitiäisen kanssa tutustumassa Meidokahvilaan. Meidän meidomme oli Alice, joka oli mielestämme aivan loistava meido. Kikattelimme kuin pikkutytöt kahvilaan mentyämme, emmekä pettyneet. Kahvila oli ottanut hyvin paljon vaikutteita japanilaisista meidokahviloista ja jos olisimme vaihtaneet meidot vain japanilaisiin tyttöihin, ei eroa olisi huomannut.

Cafe Ichigo sijaitsi punaisten lyhtyjen alueella.

Meidomme Alice ja hänen häiritsevät asiakkaansa.

Illalla alkoikin sitten operaatio cosplaypuvun siistiminen. Tiitin piti siistiä Soifoniaan, kun minun piti siistiä värjäyksissä takkuun mennyt Guun peruukki. Se ei muuten koskaan enää selvinnyt kunnolla.

Peruukkiteline Tiiti
Sunnuntaina olimme pelkästään pyörimässä paikan päällä, emmekä käyneet ohjelmissa ollenkaan. Käytimme viimeiset rahamme, näimme jälleen tuttuja ja bongasimme erilaisia cosplayta. Ja koska coniväsymys alkoi näkyä, tuntui olo aika zombilta.

Totesin myös, että Guu cossi ei ole oikein minun juttuni. Olen ehdottomasti liian tukeva kyseiseksi hahmoksi. Mutta tulipahan tehtyä ja samalla muristua, etten ole Fluttershy. Tiitiäinen kun huomasi yhtennäköisyyden tuohon poniin värini mukaan. Koko sunnubntain pelkäsin, että joku tulee kysymään minulta, olenko Fluttershy. Onneksi näin ei käynyt!

My little pony, Friendship is Magic, Fluttershy
Hymyilevä Guu

Rahaa meni mm. ihanaan Rem figuun, Von Airdainderin ultrasuloiseen kuupinssiin, Hellbunnyn mufinssimekkoon, Ramuneen ja muutamaan mangaan.
Mitä conista oikein jäi käteen?
Hyvä fiilis. Vaikka ymmärrän, että K-18 nostattaa karvat pystyyn alaikäisiltä, niin ikävä kyllä joudun totemaan, että pidin conista todella paljon ja haluan tämän K-18 teeman jatkuvat.

Conin ilmapiiri oli yleisesti rauhallisempaa, melutaso oli huomattavasti siedettävämpi ja töniviä, tuuppivia ihmisiä ei juurikaan ollut. Käytäville ja portaikkoon jäi hyvin harva kuvaamaan ketään, vaan yritettiin mennä aina sivuun tukkimasta kulkuväyliä. Roskia ei näkynyt koko conin aikana missään, tyhjiä pizzalaatikoita, tölkkejä, juomapulloja, vesimukeja yms. ei näkynyt käytävillä. Yleisilme oli siisti.

Juttelin myös conissa täysin tuntemattomien ihmisten kanssa paljon vapautuneemmin kuin ennen. Jostain syystä tästä conista jäi paljon enemmän puolituttuja tuttavuuksia käteen kuin koskaan ennen.

Kokeilu oli minusta todella onnistunut ja jäi positiivinen fiilis. Vaikka tapahtuma oli K-18, ei missään näkynyt puolialastomia ihmisiä itseni lisäksi (paitsi pari Mortal Kombat tyttöä), hentaita ei kaupiteltu päällekäyvästi ja vaikka baari oli auki, missään ei näkynyt humalaisia ihmisiä. Kerran ainoastaan haistoin todella vahvan viinan hajun myyntisalissa, mutta muuten en edes muistanut alkoholin olemassaoloa. Parhaita coneja pitkiin aikoihin.

Sellainen se. Lisää kuvia Frostin puvuista tulee enempi faceen. Yleiskuvia löytyy tuttuun tapaan tuolta kuvia coneista-osiosta.

3 kommenttia:

 1. Mua harmittaa todella paljon, että jäi tää frostbite väliin juurikin sen vuoksi, että olisin todellakin halunnut nähdä, miten toi K18-leima coniin vaikuttaa. Kuulostaa siis hyvältä, ehkä ensvuonna pääsis itsekin käymään, eikä tarttisi tyytyä vaan näihin blogipostauksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ensi vuonna onnistaa! Mutta onhan sentään jo jotakin tuntumaa, että kannattaa käydä katsastamassa ensi vuonna (:

   Poista
 2. Hei! Satu tässä!

  Näin jälkijunassa tämän kirjoitan, mutta sanottakoon asia mieluummin nyt kuin ei koskaan.
  Minusta sinä et ole liian tukeva Guun cossiin ja en tahtoisi sinun ikinä luopuvan jostain cossiasusta siksi, ettei oma vartalotyyppisi ole vimpan päälle samanlainen. Minua ei pistänyt silmään missään vaiheessa, että olisit ollut jotenkin liian tukeva hahmoksi.
  Mutta sellaisen huomion tein, että jos kyseessä on Guun aikuinen demonimuoto, niin muuta hahmon meikki huomattavasti julmemmaksi. Piirrä kulmakarvat vihaisemmiksi ja rajaa silmät terävämmin, niin hahmon demonimaisuus korostuu. Tein tämän huomion blogiin laittamasi profiilikuvan perusteella, eli muuten en sarjaa tunne ja siksi neuvoni voi olla myös huono/ei vastaa hahmon yleisolemusta koko sarjan perusteella.

  Jos tämä kuitenkin auttaisi edes jotenkin :).

  VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.