keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Cosplayvuoden viimeinen cossi: Katsuna-chan

Olen ollut sen verran laiska näitä pukuja tehdessä, että voisin hyvinkin todeta tämän puvun olevan convuoteni viimeinen. Olen tehnyt kaksi pukua, kolme kigurumia ja kaksi uutta hahmoa kierrättämällä samoja cosplaypukuja eri hahmoilla. Jestas, olen ollut muuten laiska!Katsuna-chanissa sain uudeksi kokeiltavakseni obin sekä korvat. Obia lähdin tekemään innoissani, koska katselin oman yukatani obista mallia tähän Katsuna-chanin vyöhön. Korvat taas hieman hirvittivät, koska vaikka minulla oli niihin täysin selkeä kuva, miten korvat tehdään, en ollut koskaan vastaavia korvia tehnyt. Ja hyvä fursuittien tekijä kavereissa ei asiaa helpottanut. Lopputuloksena käskin hänen pysyä parin metrin päässä korvistani, ettei hän päässyt näkemään niissä olevia virheitä. Kaikesta huolimatta korvat saivat paljon kehuja. Ilmeisesti hyvä yritys ensimmäisiksi korviksi.


Minulle on aina tuottanut ongelmia tehdä vyötärökaistale hameisiin ja housuihin, ja koska tein sellaisen myös tähän hameeseen sain tehtyä sen liian isoksi. En ole vielä täysin tietoinen mitä teen väärin, mutta aion keksiä ratkaisun! Onneksi vyötärön sai piilotettua näppärästi obin alle. Häntä tosin veti hametta aika-ajoin esille takaa.

Kaksi korvakaveria! Tässä näkyy tuota häntää hieman.


Kenkien tupsuissa minulle tuli ongelma, koska pallot ovat huovutetut. Neula katkesi kesken vasemman tupsun huovutusta ja pallo jäi liian löysäksi. Kesken conin jouduin sitten huovuttelemaan palloa uusiksi, kun alkoi purkautua.

Jalat olivat muuten viikonlopun jälkeen hyvin kipeät. Kun istuu 11h työkseen, on tuo 10-15h seisominen putkeen hieman liikaa.Selän rusetista olen erittäin ylpeä! Tässä oli ensimmäinen kerta kun tajusin, miten rusetin saa tehtyä nätisti! Yay! Ainoa ongelma oli rusetin kiinnitys ja paljon liikkuessa rusetti alkoi löystyä ja lätsähti kesken kaiken. Tosin samaa teki vyö, eli koko ajan piti olla korjailemassa.

Tässä voitte nähdä obin kiinnitysperiaatteen. Vyö karkasi taas kesken kaiken. Yukihara
Piilarit olivat minulla melkein koko viikonlopun ongelmana. Sunnuntaina toinen piilari alkoi sitten ittuilemaan kunnolla ja jouduin kostuttamaan silmiäni silmätipoilla useasti. Näytin hieman derpiltä, kun toinen piilari meni ylhäällä ja toinen liikkui silmän mukana.

Ostin kyseiset Hulk-piilarit Pilailupuodista (3kk piilarit, 19€/pari) ja ikävä kyllä en itse henk. koht. voi suositella. Hinta/laatusuhde noin lyhytikäisiin piilareihin on todella huono. Mieluiten tosiaan tilaan samalla hinnalla vuoden kestävät, laadukkaamman oloiset piilarit ulkomailta, kuin tuolta.

Väri piilareissa oli hieno, vaikka värien olisi pitänyt olla toisin päin.

Iltabileiden halloweenpuku.
Kyra

Ja vielä viimeinen kaverikuva, koska TophWei

Kiitos Alicelle ja Nitsakille vieon kuvaamisesta!

Minut ja Yukiharat pystyttiin näkemään myös cosplaydeitissä, joka oli ensimmäinen koskaan vetämäni deitti. Deitti vedettiin impropohjalta, mikä kyllä varmaan myös näkyi. Kyllä yleisö onneksi saatiin sentään muutama kerta nauramaan, eli ei tämä ihan pöpelikköön mennyt!

6 kommenttia:

 1. Söpö Katsuna-chan! Ah, se obin rusetti oli aivan todella hieno~ *w*
  Ihanan derp mallikuva noista piilareista, vaikka ne olivat conin aikana tuotakin hurjemmat. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan derp Katsuna-chan! :D
   Ja hyss, silmäni ovat normaalistikin tuollaiset!

   Poista
 2. Vyötärökaitaleongelmaan voisi olla ratkaisuna kynähameen kaava. Etsi sopivankokoinen kynähameen kaava tai peruskaava, leikkaa oikealta kohtalta halutun korkoinen vyötärökaitale, sulje kaavasta muotolaskokset ja tadaa, muotokaitale valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun kerroit asian noin yksinkertaisesti niin tajusin (?) miten tuo tehdään. En vain ymmärrä, miksi en ole koskaan tuota itse tajunnut. Kiitos! Pitääkin heti kun on aikaa niin kokeilla.

   Poista
 3. Hei! Tajusin just että oon lukenu sun blogia noin puol vuotta ja vast nyt huomasin, että olit Katsuna-chan! :D En usko, että tunnistat/muistat minua, mutta olin silloin lauantaina kaverini kanssa siellä impropajassa. (Cossasin Natsuki Shinomiyaa ja kaverini oli Ren Jinguuji) C: Suunniteltii cosplaydeittiin menemistä, mut ei sit päästy enää sunnuntaina, harmi. :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tottakai muistan! Minulla on vielä ruusukin tallella <3 piti siitä laittaa blogiin kiitos, mutta unohdin tyysti.

   Harmi ettette deittiin enää päässyt, mutta kiva että lauantaina pääsitte improamaan! :3

   Poista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.