perjantai 2. elokuuta 2013

Almost Weda

Thaimaan reissuun on enää 29 päivää ja kerrankin cosplayni on ajoissa valmis! Tosin nyt syynä saattaa olla hyvin helppo puku, johon minun ei itse asiassa liiemmälti tarvinnut mitään tehdä. Tai siis: hirveän vaikea puku, vuodatus verta, hikeä ja kyyneliä, mutta se valmistui! Kuulostaako paremmalta?

Ja jos joku on unohtanut, kyse on siis Jungle wa istumo Hare nochi Guu sarjan Wedasta, joka näyttää tältä: 
Oikea Weda
Aloitan samalla tästä päivityksestä alkaen selittämään suurin piirtein samoja asioita kimiräikkös-englannillani, koska blogiani seuraa myös muutama ulkomaalainen lukija. Ja varsinkin muutama ulkomaalainen kaveri, jotka kyselevät myöhemmin mistä asioista olen kirjoittanut. Saatte siis jatkossa nauttia kärsiä myös rönsyilevästä englanninkielentaidostani.

Mutta, WIP kuvia:
Kuvioiden painatusta kankaalle maalaamalla.

Valmis kuvioiti.

Samalla myös lasien maalausta. Tästä cossista sitten lähempänä matkaa.

Entiset puna/siniset lasit muuttivat väriään vaalean siniseksi. Värinä käytetty figurimaaleja.
Peruukin tilasin yllättäen eBaysta, mutta tällä kertaa jouduin pettymään. Laatu oli todella huono ja väri reilusti tummempi mitä kuva antoi ymmärtää. Kehtaan epäillä, että kuvaa oli muokattu tai kuvassa oleva peruukki oli eri mitä minä sain.

Myyjän kuva
Todellisuus. Mitä mieltä olette?

Minun versioni (peruukin tupsu vielä puuttuu)

Because I know, that I have some non-finnish readers (hallo Svenja!), I start to write my blog in English too. My English is not very good (neither my Finnish) but hope you guys can understand something.

So: I'm going to Thailand 31.8 so only 29 days anymore. I'm going to make Jungle wa istumo Hare nochi Guu anime's Weda cosplay and take it with me. Why? Because anime's background is jungle and I think Thailand would be awesome place to take pictures of this cosplay. 

And my cosplay is already done. 29 day before it have to be done! Wow! My personal record! But maybe reason why it is ready already is, because it was so easy cosplay. I meant... It was really hard to make it, one of my hardes cosplay ever! But it is done now, I won! Does it sounds better?

I ordered my wig on eBay and this time it was disappointment. Wig wasn't really good quality and color was much darker that it should be. I think seller's picture was editet or it was some other wig. Mine was so much darker.

I'm also going to made another cosplay in Thailand (those light blue glasses are one part of it) I'm going to tell it later what cosplay it is. I painted those glasses with figure paint, glasses was actually red/dark blue. I also painted those black patterns on fabric.

4 kommenttia:

 1. Mitä hemm.. miten sinä pystyit tekemään cossin valmiiksi noin paljon etukäteen? D8
  Tämä on tietenkin vain minun mielipiteeni, mutta minusta tuo tummempi sopii paremmin. Varsinkin kun peität itsesi ihanaan purkkirusketukseen, niin tuo vaaleampi peruukki varmaan hohtaisi päästäsi. :'D
  *jää odottamaan infoa toisesta cossista*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, olen ylpeä itsestäni! :D
   Tosin ehdin vielä hävittää / rikkoa tuon ennen lähtöä.

   Oi hienoa, jos tuo tummempi sopii paremmin! Josko ei sitten tarvitsisi tilata toista peruukkia ollenkaan.

   Poista
 2. Muuten tosi hieno cosplay, mutta tummat koristekiekurat voisivat olla hieman paksummat (Anteeksi pilkunviilaus >_<) Peruukki voi tosiaan olla kuvissa hyvinkin erivärinen, kuin oikeasti. Hyvää matkan odotusta^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesitkö, mietin ihan samaa nyt kun laitoin kuvat vierekkäin. Maalattuna ne näyttivät tarpeeksi paksuilta, mutta nyt kun katsoo niin on ne vaan aika valjun näköiset.

   Kiitoksia, taidankin kyllä vielä paksuntaa noita (:

   Poista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.