maanantai 12. marraskuuta 2012

Nyt se syy: miksi

Nyt on hyvä aika kertoa syy, miksi Katsudocon oli sillä päivämäärällä mitä oli. Halusimme mahdollisimman myöhään conin, mutta ei niin myöhään, että joulu on jo liian lähellä. Moni onkin varmaan huomannutkin, että kaupat ovat jo valmistautuneet jouluun hyvissä ajoin tänä vuonna.


Moni ihmetteli, miksi Katsua ei voinut pitää myöhemmin yhdistettynä  halloweeniin. No; 31.10.2012 astelin maistraattiin avopuolisoni kanssa katseilta salassa. 3.11.2012 pyhäinmiesten päivänä oli juhlat tietämättömille vieraille meillä perinteisten halloween-bileiden muodossa. 5.11 olin jo mieheni kanssa Roomassa.

Siksi. Siinä oli syy, miksi Katsu oli milloin oli - Yaman kanssa samaan aikaan ja siirtoa ei voitu tehdä. Minulla oli häiden kanssa jo niin paljon tekemistä, että oli ongelmia jo nyt sovitella Katsua ja häitä yhteen. Ihme kyllä tuo kaksi viikkoa riitti kyllä hyvin häiden loppuvalmisteluihin.

3 kommenttia:

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.