keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Huomenna Japaniin

Japaninmatka olisi huomenna edessä ja tuntuu, että kaikki on ihan sekaisin!

Ikänä en ole lentänyt yksin ja nyt kun se tulee nenän eteen, tuntuu koko touhu yhdeltä isolta lankakerältä, joka on solmussa. Jokainen yrittää antaa omat "parhaat" neuvonsa, joka lopulta aiheuttaa sen, että toisen neuvo kumoaa toisen ja päällimmäiseksi jää vain kaikkein negatiivisimmat neuvot. "Älä tee sitä, älä tee tuota, muista tehdä tuo tai helvetin portit aukeaa."

Kasasin töissä jo jonkinlaisen listan, mitä kaikkea mukaan pitää muistaa ottaa. Suomen puolella vedän sitten listaa yli korostuskynällä ja Japanin puolella voin sitten sotkea koko listan sen mukaan, mitä olen pakannut mukaan. Ja koko ajan näköjään lisää tavaraa vain tulee...

Meinasin yrittää, jos saisin tuon pienemmän, käsimatkaravaroihin sopivan laukun menemään ison laukun ruumalaukun sisään. Tämä oli kätevää, koska:
1. Ei tarvitsisi vetää kahta laukkua perässä
2. Ei tulisi suomen puolella pakattua niin paljon tavaroita mukaan ja japanista voin tuoda sitten paljon kaikkea uutta

NRJ:n matkustajalintu Börje
Käyn vielä ennen Helsinki-Vantaa lentokentälle menoa Helsingin lauttasaaressa NRJ:n studiolla tekemässä kierroksen, näkemässä Aamupoikia Anssia ja Renneä - ja tottakai hakemassa matkakumppanini Börjen.

Koska Aamupojat lähtevät yhdeltä pois, lähden 8:13 junalla Jyväskylästä Helsinkiin, vien tavarat säilöön ja hyppään taksiin, joka vie minut ihan studion oven eteen. Takaisin päin lähden yhden jälkeen ja sillä kertaa yritän löytää bussin, joka toisi minut takaisin rautatieaseman lähettyville. Sieltä olisi sitten tarkoitus jatkaa bussilla lentokentälle hermoilemaan.

Se verran sain infoa jo, että Tiiti ei ehdi minua vastaan lentokentälle perjantaina, vaan perhe tulee vastaan. Tai ainakin perheen äiti (joka ei siis puhu englantia) muista perheenjäsenistä ei ollut vielä tietoa. Siitä sitten suoraan lähdemme yukata ostoksille lauantain kesäjuhlaa varten. Kuulemma 5000-6000 jeniä on hyvä varautua laittamaan, itse olen päättänyt laittaa katoksi 10 000 jeniä yukataan. Se on isoin ostos japanista itselleni mitä haluan ja ajattelin suosiolla panostaa tuohon. Gedoja en tarvitse, ne rakas Tiitiäiseni on minulle lahjoittanut aiemmin japanin matkaltaan.

Myös Facebookissa minut kaveriksi lisännyt Momo on aktiivisesti kysellyt, milloin olen vapailla ja koska tapaamme. Hän lähtee minun ja Tiitin mukana kesäjuhlille ja kuulemma pyytää ystäviään mukaan. Silti hän olisi valmis lähtemään kanssani kaupungille aivan kaksin (vaikka englanti ei kovin vahva kieli hänellä olekaan, ei se mitään, ei minullakaan japani!) kunhan aikataulut sopivat yhteen. Hän myös innostui vihdoin tajuttuaan, että cosplay on japaniksi kosupure ja että olen ottamassa kosupurea myös mukaan japaniin. Hän siis pukee oman cosplaynsa (mashiro - koulupuku) päälle kun lähdemme käymään alaan erikoistuneessa liikkeessä. Ja tottakai tuohon reissuun kuuluu kuvien ottaminen sekä purikurakopin rääkkääminen.

Ja koska suoritin hyväksytysti 6.6.2012 Padi Scruba Diving Open water - sukelluskurssin, olisi tarkoitus joku päivä käppäillä Sapporon sukellusliike Poseidoniin ja kysellä vuokrakamppeita. Kuulemma 50€/vrk olisi vuokra, mikä on hyvin paljolti sama mitä suomessa. Ajattelin käydä siis sukeltamassa paikallista järveä tai lähellä olevaa merta, riippuen mihin nyt opas suostuisi minut viemään jos suostuu. En tiedä, onko kielimuuri ongelma kumminkin, vaikka veden alla sillä ei ole mitään väliä. Merkit ovat samat kaikkialla.

Käyn tänne lisäilemässä tietoa matkastani sekä kuvia. (ainakin kun tulen suomeen) Myös twitterissä (ja Facebookissa jos sattuu olemaan kaveri) pystyy seuraamaan omia sähläyksiäni: Minorea in Twitter

Tästä se matka unelmien maahan alkaa!

2 kommenttia:

  1. OMG, OMG!!!!!!!!!!!! <333 Sä meet japaniiiii, mäki haluun, mäki haluuun! * w * *kuolee* Ääää, teet sitte siitä postauksennn! <3

    Nukkeblogini~ http://eltsunpullipblogi.blogspot.com

    VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.