keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Chibiconin puvut

Nyt kun muistan niin teenpäs päivityksen Chibiconiin tehdyistä puvuista.

Chibiconiin meitä lähtikin Jyväskylästä neljä tyttöä...tai itse asiassa kolme, Tiiti haettiin matkan varrelta kyytiin. Mutta joka tapauksessa. Kaksi meistä oli pukeutunut ja ne kaksi olimme minä ja Tiiti.

Tiiti halusi itselleen välttämättä keltaisen kigurumin, koska hän oli mieltynyt siihen ajatukseen, että pinkki ja keltainen sopivat yhteen. Minulle tästä värisekoituksesta taas tuli mieleen amppari-mehujää.

Pari viikkoa ennen conia aloimme sitten kigurumia väsäämään ja eihän se ensimmäisenä iltana muutamassa tunnissa valmistunut. Seuraava cosplaypäivä venyikin viimeiselle viikolle ja kiirehän siinä sitten tottakai tuli. Ja minun tuurilla virheitä tuli myös tehtyä. En ymmärrä, oman pukuni kanssa kyllä sählään aina, samoin jonkin verran myös Tiitin, mutta jos erimerkiksi Paakku tulee meille teettämään pukuaan, niin kaikki sujuu juuri kuin pitää ja purkamista tarvitaan vaan harsimislankojen poistamiseen. Shame on me.

Kaikesta huolimatta vaikka jotkut osat jäivätkin Tiitille itselleen kotia tehtäviksi, saimme yhteisvoimin kigurumin valmiiksi Chibiconia varten. Itsehän en siis Tiitille suostu pukuja tekemään valmiiksi, ainoastaan auttamaan. Ja joskus tunnenkin selässäni Tiitin tappavan katseen, kun ompelukone on syönyt puolet kankaasta jättäen pukuun kilon lankaa ja reiän keskelle. Mutta niinhän me kaikki olemme aloittaneet, eikös?

Peruukin hommasimme Tiitille omasta peruukkikokoelmastani. Tiitin päässä oleva peruukki on hankittu alunperin Taokaka-cosplayta varten, jotta pystyin nyhtämään lisää paksuutta Taokakaperuukkiin. Kyseinen peruukki oli metrin pituista takkua täynnä, mutta kun käytimme hieman saksia ja harjaa, niin tuli peruukista täysin käyttökelpoinen.

Tiitin meikit teimme vasta conissa paikan päällä, sillä "törkeä solariumrusketus'' väri oli minulla kotona. Itse tein meikin jo kotona, joten minun ei tarvinnut enää conissa alkaa meikkejä tekemään. Ainoastaan Tiiti piti meikkailla paikan päällä.

Samalla tuli todistettua, että vanhoilla piilareilla voi vielä mennä cosplayaamaan. Omat keltaiset piilarini olivat nimittäin nähneet viimeinen käyttöpäivä - merkintänsä jo kuukausi ennen conia. Hyvin silti pysyi päässä ja eivätkä kuivuneet silmiin. Tuntuivat itse asiassa paremmilta kuin ekoina kertoina pidettynä.

Samoin me osallistuimme Chibiconissa Välähdys kilpailuun ja meitä saa käydä äänestämässä osoitteessa http://www.kuvat.aniki.fi / Chibicon / Välähdys. Pakko ei ole tottakai meitä äänestää jos ette halua - mutta käykää siinä tapauksessa äänestämässä jotakin toista kuvaa (:

Lisäilen tähän vielä anikin kuvapalvelun ottamia kuvia meistä. Käytimme heitä jälleen törkeästi hyväksi - ja anteeksi että annoimme ymmärtää (mutta emme ymmärtäneet antaa, heh he) olevamme pariskunta. Minulle kyseinen luulo oli ainakin suuri järkytys ja samalla todella hauska vitsi.


Meillä taitaa olla vielä harjoittelemistä c(; - ilmeen kanssa?
Välähdys-kilpailun kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.