perjantai 17. kesäkuuta 2011

Desucon 2011

Taokakan päivitetty versio 2.00 näkyy nyt 18.6.2011 Lahden Desuconissa. Puku tullaan näkemään myös näytös esityksessä todella kokon esityksen kanssa.
- Olisin halunnut eurocosplayhin, mutta koska tajusin että desu onkin näin nopeasti, en uskaltanut kumminkaan ilmoittautua. Näytöskisa nyt ei ollut sen järkevämpi idea, koska en osaa tehdä koreografiaa ja inhoan olla lavalla kaikkien töllisteltävänä (poikkeuksena esimerkiksi näytelmät jossa tiedän tasan tarkkaan mitä teen.) Mutta, kokemus se on tämäkin. Eikö?

Puvusta on nyt tehty hieman kapeampi (n. 3cm) ja takaosasta sisäänotot ovat nyt kutakuinkin symmetriset keskiosaan nähden. Häntä on uusittu kapeammaksi jotta se ei vedä hupparia ruttuun. Säärystimet on uusittu täysin ja ne ovat pidemmät sekä leveämmät kuin ennen. Hiukset on letitetty uudelleen ja peruukkiin on laitettu vaaleille hiuksille tarkoitettua hoitogeliä sekä GLISS-hoitoainetta antamaan kiiltoa. Jos joku blogia lukeva tulee desuun, minua saa käydä tervehtimässä. Tarjoan teille pockyt jos sanotte, että luette KasakuxKosupurea. Tai Kasakusa. Tai Kosupurea. Tai KK:ta. Iiiihan sama.

Sunnuntaina sitten otan rennommin ja ajattelin hengittää - minulla on päälläni matkamessuilla Sannin päällä nähty kimono. En ole koskaan kimonoa vielä itse käyttänyt ja tämä on eka kerta kun itse saan sen päälleni. Tähänkin asukokonaisuuteen laitan peruukin päähän, sillä omat hiukseni eivät riitä juhlavaan kampaukseen, eivät sitten millään. Sama pätee tähän, tervehtiä saa, minä en pure.

Desun jälkeen sitten fiiliksiä conista, esityksestä ja cossista lisää. Ensimmäistä kertaa desuun mennään nyt.

7 kommenttia:

 1. Voisitko tehä mullekin tollasen söpön asun? :3

  VastaaPoista
 2. Mäkin teen ehkä tollasen Taokaka-asun x3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti ei nyt ole sama anonyymi kyseessä :D

  Toivottavasti kumminkin jälkimmäinen saa tehtyä itselleen Taokakapuvun, linkittele tänne sitten kuvaa mahd. valmiista puvusta (:

  Ja ylemmälle, jos oikeasti haluat jonkin sortin pukua itsellesi, niin ota yhteyttä minorea@hotmail.com
  Kaikkein mieluiten kyllä autan ihmisiä kasaamaan pukuja - mitä nyt itse taidoiltani osaan.

  VastaaPoista
 4. En kyl satu olee sama, mut olis tosi kiva, jos voisit tehä :3 Ja laittaa vaikka huutonettiin, koska sieltä on lupa ostaa x3

  VastaaPoista
 5. PS. Mun nimi on sitte Essi, ja kutsuin kamuks, koska muuten en pysty mailaamaan :/

  VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.