torstai 1. huhtikuuta 2010

Pelonan kruunu
Nyt löytyy kruunu osavalmiina, risti puuttuu ja tuollaiselta se nyt näyttää.

Materiaali:
- 1 A4 punainen villahuopa levy (Tiimari) 0,95€
- 1 ½ A4 valkea villahuopalevy (Tiimari) 2x0,95€
- Punaista lankaa sekä valkeaa lankaa (äidiltä)
- Helmiäiskimalle vaha valkea Fimo (Askartelupuoti Pia, Kolmikulma JKL) 2x2,90€
- Punainen ja valkea kimalle kangasväri (-||-) 2x5,95€

Eli yhteissumma 20,55€
Halvemmalla olisi varmasti myös selvinnyt mutta koska ekaa kertaa tällä tekniikalla mitään tein tai edes kruunua väänsin niin tuli tietty ensin vähän harjoiteltua ja pilalle meni myös osia :D

Mutta tosiaan jos painaa edes puoli kiloa kruunu (epäilen) niin aika hyvin jo, hyvin pysyy muodossa. Livenä tuossa on kiva, metallinhohtoinen hohde.

MUOKS MUOKS!

Kruunu testattu Bakaconissa toimivaksi ja 8.1.2011 vieläkin ehjänä tuolla peruukkipäässä kiinni kyseisessä peruukissa!
Risti tehtiin valkeasta fimosta ja värjättiin mustalla kynsilakalla sitten oikean väriseksi. Pikaliimalla (ostettu Biltemasta, eli ei mitään Prisman sontaa) sitten liimattu kiinni kruunuun ja hyvin on pysynyt, olen tökkinyt sillä ihmisiä ja parilta puhkonut silmiä.

Kruunu on siis tehty villakankaasta ihan ompelemalla osat yhteen. Kun osat oli ommeltu kruunun muotoon, värjäsin kruunun metallinhohtoisella kangasvärillä kaksi kertaa, jotta kruunun väristä tuli tasainen. Fimolla(mm. askartelupuoti Pia JKL myy) sitten tein nuo valkeat helmet sekä ristin. Ja MUISTAKAA! Se on vain 120c tuo lämpötila, se korkeampi on FARENHAIT! Minä sekoitin ne aina ja vähän tuppasi myrkkykaasuja leviämään keittiöön. Ei haise hyvälle.

Kruunu on sitten ommeltu parilla napakalla ompeleella peruukkiin kiinni. Peruukki taas pysyy päässä ihan vaan normaali verkkokiristyksellä, en ole liimaillut sitä omaan päänahkaan tai käynyt ompeleita ottamassa.
Jos vielä kumminkin on kysyttävää, ottakaa ihmeessä yhteyttä mm. irc-galleriassa nimimerkillä Minorea, vastailen siinä parin päivän sisällä kunhan tajua kommentin! Ja autan mielelläni jos on kysyttävää kruunusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.