torstai 3. joulukuuta 2015

Peruukissani on liimaa, mitä teen?

Peruukissa erikeepperiä, mitä teen? No peset sen tottakai pois!


Käytän tähän Narun peruukkia, johon olen tehnyt sarvet erikeepperin sekä rautalangan avustuksella. Kun rautalanka otetaan pois, jää takkuinen ja liimainen hiustupsu, joka pitäisi saada pois.1. Peruukissa oleva liimatakku. Voi olla miten vanha tahansa, minun kohdallani nuo olivat n. 2v vanhoja.

2. Mikä tahansa hoitoaine melkeinpä käy, itse käytän yleensä noita väripakettien mukana tulevia, koska sisältävät yleensä silikonia, joka laittaa hiuksen kiiltämään / hävittää takut melkeinpä ajatuksen voimalla.

3. Kastele liimakohta ja hankaa hoitoainetta hiukseen. Jatka hankausta niin kauan, kunnes huomaat liiman alkavan irtoamaan tai sormistasi tulee tahmeat. Tämän jälkeen huuhtele hius. Jos hiuksissa on edelleen liimatakkuja, toista pesu niin monta kertaa, kunnes liimatakkuja ei oikeastaan ole.

4. Harjaa peruukki takuista. Yleensä viimeiset liimakokkareet putoavat tässä vaiheessa pois peruukista, jos sellaisia on vielä jäänyt.
Ja tadaa, peruukissa ei näy liimaa! Näin yksinkertaisella tavalla liiman saa peruukista irti. Tottakai, mitä enemmän liimaa on, sitä enempi aikaa ja vaivaa sen poissaaminen vaatii. Mutta tällaiset pienet osiot vievät sellaisen 15-20min ja peruukista tulee vielä hyvinkin käyttökelpoinen.

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! Hyvä tietää ja selkeä tuto! :D

  VastaaPoista
 2. Liima on hyvää. :3

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä ohje! Ja muuten, oletko tulossa Mimiconiin?^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos oli hyvä ohje ^-^ En ikävä kyllä ole tulossa :/

   Poista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.