torstai 28. elokuuta 2014

Finncon 2014

Tänä vuonna Finncon oli Jyväskylässä , liikuntatieteiden rakennuksessa. Viimeksi olin Finnconissa... 2-3 vuotta sitten ja paikkana oli myös Jyväskylä. Tämä con oliminulle  vain erilainen kuin muut conit.

Yleensä olen yksi kävijöistä tai heitä, jotka tekevät conia. Tällä kertaa kokeilin jotain muuta: olin yksi myyjistä. Ja itse asiassa se oli aika hauskaa.

Animecon oli samaan aikaan Kuopiossa ja ihmiset jotka siellä olivat, saattoivat nähdä HeadHunter storen myymässä. No, HeadHunter store oli myymässä myös Finnconissa ja minä olin se myyjä.Lauantaina (jolloin olin myyjänä) kaverini maalasi minut siniseksi. Minä maalasin itselleni pilkkuja naamaan ja sliippasin hiukseni. Meinasin laittaa myös keltaiset piilarit, mutta en muistanut, että en enää omista sellaisia. Yksikään Jyväskylän myymälä ei keltaisia piilareita myynyt. En siis keltaisia silmiä saanut. Olin silti jonkinsortin X-menin Mystique (leffaversio).

Sain kunniamaininnan "paras elokuvahahmo" hallcosplay kilpailussa. Yay!

Keskisuomalainen otti kuvankin minusta. Voitte nähdä sen täällä, toinen kuva, Hellboyn jälkeen.

Mutta alempana näette kyllä myös tuon kuvan.

This year's Finncon was in Jyväskylä. Sport Sciences at the University of Jyväskylä was the place where con was. Last time when I was in Finncon was... 2-3 years ago when it was in Jyväskylä also. This time my Finncon was just little bit different than any other cons.

Usually I am one of the visitors or one of those, who are making con. This time I tried something else: I was one of the sellers. And actually it was kind of fun.

Animecon was in the same time in Kuopio and people who was in Animecon, maybe saw, that HeadHunter store was there also. Well, HeadHunter store was in Finncon also and I was seller in there.

On Saturday (when I was a seller) my friend painted my skin blue. I painted dots on my face and sleek my hair. I tried to put yellow contact lenses also, but I didn't have those anymore. I didn't remembered that and any place in Jyväskylä didn't sell yellow contact lenses. So I didn't have lenses. Still I was somekind X-men's Mystique. Movie version.

Photoshop is good

I got honorable mention "best movie character" in hall cosplay competition. Yay!

Keskisuomalainen (our newspaper) take picture of me. You can find it here, it is second picture after the Hellboy.

But also, here is the picture of me:


Picture by Markus Makkonen
Sunnuntaina olin vain kävijänä paikalla ja silloin olin Hellgirl. Pääsin hallcosplaykisaan taas mukaan, mutten sijoittunut. Ja minusta Mystiqueni oli parempi, tykkäsin enemmän. Ensi kerralla teen vain paremman version.

Edelleen odotan anikin kuvia...
On Sunday I was only a visitor and then I was Hellgirl. I got in hallcosplay again, but I didn't get any reward. And I think my Mystique was better, I liked it. Next time I just make better version.

And more pictures:
I also found Wolverine! (Arttu)

... and Hellboy (:

And one wtf picture.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.