keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Mimicon 2014

Ensimmäinen conini, jossa toimin meidona. Se oli itse asiassa hyvinkin hauskaa enkä kadu, että tulin töihin kahvilaan. Olen ollut aiemmin oikeassa kahvilassa töissä, joten perusteet oli edes joten kuten hallinnassa. (kuten korttikone)
Olin töissä lauantaina sekä sunnuntaina meidonimellä Alice ja osa saattoikin minut bongata meidokahvilasta tai conista kiertelmässä sisäänheittäjänä. Kiitoksia kaikille asiakkailleni, toivottavasti teillä oli edes puoliksi yhtä mukavaa kuin minulla

En ollut tehnyt meidomekkoani itse, vaan raa'asti ostanut sen eBaysta. Olen aina halunnut meidomekon ja kävin eurokankaassa laskeskelemassa kangastarpeita, jolloin peruutin takavasemmalle ja eksyin eBayn ihmeelliseen maailmaan. Jos en aio puvulla kisata, en todellakaan maksa siitä 60€ just for fun.

Ja koska en osaa olla erossa Tiitiäisestä, Tsuyami oli jälleen raahattu mukaan loistaviin ideoihini.
 
Tällä kuvalla kuulemma lopetetaan Ukrainan sota. Luotto ei ollut kovin korkealla siitä.

© Kyuu Eturautti (myös ylempi kuva)

Miten olenkin noin järkyttyneen näköinen?

Pitkästä aikaa conissa tutustuin (suomessa, ei ulkomailla) uusiin ihmisiin ja voin väittää, että sain uusia kavereita. Olen siitä ultrailoinen, koska pidän todella paljon ihmisiin tutustumisesta.

Lauantai menikin sitten todella nopeasti juurikin meidoilun vuoksi. Pikaisesti ehdimme käydä lauantaina vielä harjoittelemassa esityskisaa varten esitystämme ja ainakin minä haisin sitten aika lailla loppupäivän, mikä ei ollut kyllä kovin mukavaa. Kengät olivat myös aika tappavat, loppuajasta töpöttelin todella naurettavasti eteenpäin.

Launtai jatkui kuitenkin osaltamme conin sulkeuduttua photoshootilla (jossa menikin yllättävän paljon aikaa) sekä pukuja viimeistellessä.Meidän huone oli nukkumassa varmaan siinä yhden aikoihin, kun Hobitti jatkoi uurastustaan vielä puoli kahteen.

Kun peruukkipäätä ei ole, Minorean pää on hyvä hätävara.
Sunnuntaina sitten aloitimme Tsuyamin kanssa meidokahvilassa päivämme, jonka jälkeen juoksimme kiireen vilkkaan vaihtamaan kisacosplay asumme päälle ja kipitimme porukalla esityskisan tuomarointiin ja kenraaliharjoituksiin.

Kipitimme tuomarien luokse kertomaan puvuistamme ja vasta tässä vaiheessa tosiaan tajusin, kuinka kauas rinnassa oleva tatuointini paistaakaan. En ollut muistanut ottaa edes peiteväriä mukaan, jolla olisin saanut tatuointini piiloon. Rinnassa olevaa microdermaliahan en edes saa pois, joten se nyt tulee chillailemaan siinä hamaan loppuun saakka.

Olin myös epämiellyttävän tietoinen paskoista shoecovereistani sekä liian pienistä bikineistä. En ymmärrä, mitä ompeluvaiheessa tapahtui, kun kangas vain katosi. Eikä ollut edes aikaa tehdä uusia. Mutta pahimmilta vilautuksilta vältyttiin, kiitos nänniteippien!


© Kyuu

Ryhmässä oli mukana minun ja Tsuyamin lisäksi Paakku, The Gaylord sekä Hobitti. Nämä kolme viimeksi mainittua olivat kisaamassa ensimmäistä kertaa elämässään ja olen hyvin tyytyväinen heihin. Kaikki saivat pukunsa ajoissa valmiiksi ja en ollut itse tehnyt (tai auttanut) kenenkään puvun kanssa, olen niin ylpeä!

Koska ryhmämme kasattiin hieman liian myöhään (viides jäsen oli yllättävän hankala löytää) oli harjoitusaikaa rajallisesti. Harjoittelimme ensimmäistä kertaa porukalla perjantaina, juuri ennen conia. Siihen nähden esitys meni mielestäni yllättävän hyvin. Tottakai viilauksia löytyy aina ja jos olisimme aloittaneet harjoittelemaan yhdessä muutamaakin kuukautta etukäteen, olisi tilanne ollut varmasti aivan toinen.

Kaikesta huolimatta sijoituimme sijalle 3 ja olen erittäin tyytyväinen sijoitukseemme! Ja kaverieni kisasaldohan on lähtenyt hyvin käyntiin, ekat kisat ja heti sijoitus. Kiitoksia myös muuten kannustusjoukoille katsomossa, jotka huutelivat Asukaa ja Korikkia, heiluttivat valotikkuja ja taputtivat biisin mukana. Emme tunteneet teitä (tai en ainakaan lavalta tunnistanut teitä) mutta se toi uskomattoman paljon lisää energiaa ja hyvää fiilistä meille kisaajille, jotka olivat tajuissaan lavalla. ... taisin itse asiassa olla ainut. Videon voit nähdä täältä.

Sijan 1 vei *en muista ryhmän nimeä* Bleach cossaajat ja sijan kaksi nappasi Cidi Soul Caliburi V:n Xiballa. Kunniamaininnan sai taas eräs suloinen tyttö, jonka nimeä tai edes esitystä en muista ;_; Nimimuistini on aina surkea! Onnea paljon kuitenkin kaikille sijoittuneille!


Uruhara FC:n ihastuttavat Päivi ja Satu ♥ ©KC

Ehdin conissa tavata myös uusia, ihania conittajia, tutustua uusiin ihmisiin  (minuun saa aina tulla tutustumaan ^ω^) ja tottakai tavata kavereita!

Photoshoot kuvia laittelen heti, kun olen saanut vaihdettua / vastaanotettua muiltakin kuvaajilta kuin itseltäni kuvia.


Last weekend we had con called Mimicon at Mikkeli. I was maid in there and it was my first time, when I was working in maid cafe. And it was fun!I got lots of new friends, new experience and con ended really fast. I really want to be maid again, it was fun. Hope my customers hade at least half that fun what I have!


I didn't make that maid dress by myself, I bought if from eBay. I watched fabrics what I should buy if I want to do my own dress and that would have cost over 60€. So nope. Because I'm not going to sing up any costume competition with this, I don't want to spend that much money just for fun.

And because I can't be without Tiitiäinen, Tsuyami was with me again. (wanted or not)
Welcome to Alice's wondercafe!

Sunday I was only 2 hours maid, because we was in show cosplaycompetition. We got 3rd place and I'm very proud of it! This was first cosplay competition ever of three of our gang (and this was that gold ga... guy's second cosplay ever) and that's why I'm so proud of us! And we practised this only 3 times as a group before the show. You can see our show in here.

I'm going to put more photoshoot pictures in here, when I'm gonna get those.

4 kommenttia:

 1. Niin hienoja kuvia sulla täällä blogissa :) Mikä sun kuvauskalusto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (:
   Nämä vähän huonompilaatuiset kuvat ovat otettu Lumia 920:llä ja nämä parempilaatuiset, itsekuvatut on otettu Nikon D3100 kameralla ja Tamaronin peruslinssillä.

   Poista
  2. sama kuin mulla ^.^ Onko sulla muita putkia, vararunkoa ? Aattelin jos joskus vänkkäriksi hakisi, jos voisit suositella mitä sulla on :)

   Poista
  3. Kameran mukana tuli alunperin perusobjektiivi sekä toinen zoom objekti (jonka mm mittoja en nyt muista). Tup perusobjekti hajosi Desucon Frostbitessa 2012 ja ostin tilallr vastaavan Tamronin. Muuten minulla ei sitten ole muita objektiiveja tai runkoa (: Jalusta nykyään jopa löytyy.

   Jos haluat coniin kuvausvänkäriksi, niin hae ihmeessä! Sieltä kyllä sitten neuvotaan, millaista kalustoa tarvitaan (: Kyuu on tehnyt myös kyseisiksi vänkäreiksi haluaville ohjeistusta: http://forums.aniki.fi/viewtopic.php?f=18&t=6818

   Poista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.