keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Cossaamista paratiisissa

Thaimaan reissu on ohi ja ikävä sinne on kova. Pidän todella paljon lämpimästä ja kyseisen maan ilmasto on kuin luotu minulle. Tästä lähtien tiedän, missä tulen viettämään lomani.

Lomalle mukaan otin myös cosplaytarvikkeita, kuten aiemmin kerroinkin. Lomalta myös tarttui mukaan cosplaytarvikkeita, nimittäin neljät erilaiset piilarit. Seka neljät erilaiset muffinssi piilarikotelot... (tulivat onneksi kaupan päälle, piilarit kuitenkin maksoivat hurjan 5€ pari)


Kahdet mustat piilarit (toiset ns. "luonnolliset" mustat ja toiset, jossa oli musta liljankukka kuvio)
Pinkit
Violetit

Mutta, siis, oli minulla mukana niitä cosplaytakin. Wedan lisäksi minulla oli mukana Stockingin rantaversio. Näin erään tytön cossanneen Stockingia bikineissä, joihin oli maalattu hieman tärisevin käsin siniset raidat, mutta muuten kuvat olivat onnistuneet ihan hyvin. Siitä tuli sitten pakkomielle: haluan kanssa!


.


Enemmän kuvia latasin Facebookkiin, josta kiinnostuneet voivat niitä käydä katsomassa.

Wedan kanssa kävi vähän hassusti, kun emme sitten löytäneetkään rantaa, joka olisi ollut tarpeeksi lähellä, rauhallinen ja omannut kunnon viidakon. Kun teimme viidakkokuvauksia, vain yhden ainoan kuvan ottamisessa kesti sen verran kauan (ainakin puoli minuuttia) että minulla oli 20 itikanpistoa selässä. Siihen loppui minun intoni kuvauksiin viidakossa.
Kamerasta loppui tila ja koska minulla ei ollut toista muistikorttia, piti hutilaukauksia poistella kesken kaiken.


Kävimme Weda kuvausten jälkeen myös kaupassa Hua Hinnin Market Villagessa, jossa herätin hieman huomiota. Moni mm. kuvasi minua hyvin huomaamattomasti, tullen melkein nenän eteen ottamaan kuvaa. Oli hieman alaston olo.
Holiday in Thailand is over and I already miss that place a lot. I love warm wather and that place was perfect for me.

But but, like I told my finnish post before, I took some cosplays with me in Thailand. I also bought some new cosplay stuffs from Thailand: 4 pairings of contact lenses. And four different kinds of muffin contact lense box (those was freebie luckily. Lenses cost 5€ a pair.)

Two black lenses (one "real" and one with flower)
Pink
Purple

Oh yeah, I had some photos of my cosplays too. I had Weda with me, but also Stocking's beach version. I saw one girl who cosplayed Stocking with bikini, she was painted blue stripes a little bit odd. I decide it then: I want to do my own version!

I downloaded more photos on my Facebook if you are interested.

Weda photoshoot was a little bit problem. We didn't found a beach which was quiet, not so far away from our house and jungle with it. When we take jungle photoshoot and we took only one picture, already 20 mosquitos bited me. And I'm not kidding. I didn't have any inspiration of that photoshoot anymore after that. 

We also visited Hua Hin's Market Village after photoshoots. I was really popular by then. People take some "you don't see me when I take photo of you"- photos under my nose. I feeled like I was naked.

4 kommenttia:

 1. Ah, seuraava kerta ku itse menen Thaimaahan pidän silmät auki jos myös löytäisin piilareita nyt ku olen oppinut niitä käyttämään! Aiotko muuten tehä 'contact lens reviews' (sori suomenkieli lagii, en muista mikä review on tällä hetkellä xD) noista piilareista? Mua kiinostais!

  Ja tiedän tunteen ku olet Thaimaassa ja mosquitot hurisee kaikkialla ja voi v*ttu.. :'DD Olen itse itikka-magneetti joten tiedän tuskan. Mutta hienoja kuvia ja tätä postausta oli tosi mukavaa lukea!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa ihmeessä (: Itse ostin kahden Hua Hinnin Market Villagesta ja kahdet Bangkokin... jostakin kauppakeskuksesta. Nimeä ei koskaan bongattu, mutta siellä kauppakeskuksessa oli ruokapaikka Kakashi :D Ja tiedän tuon tunteen kun sana katoaa! Mutta teen kyllä, heti kun availen noita piilareita (: Nyt vain olen kaksi viikkoa niin tiiviisti töissä, että ei tarvitse pukea päälle muuta kuin työvaatetta (johon jostain syystä pinkit piilarit eivät kuulemma sovi.)

  Hienoa muuten tietää, etten ole ainut itikka magneetti! Tuolla kun näytin olevan >.< Ja kiitoksia paljon ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, pistänpä korvan taakse muistiin jos joskus jopa eksyisin samoihin paikkoihin. :D Kakashi ruokapaikka kuulostaa aika siistiltä muuten. xD
   Odotan innolla juttua piilareista! (laita silti piilarit töihin ja ole sillee "haters gonna hate" 8D eiku)

   I know the feeling!

   Poista
 3. Hurja olet, kun cossaat kaikilla ulkomaan reissuillakin. :D

  VastaaPoista

Laita viestiä, kommentit piristävät aina päivää ^-^
Luen jokaisen kommentin jonka saan ja suurella todennäköisyydellä myös vastaan niihin ◉ω◉

Muistathan käyttää siivoa kieltä, koska kirosanoja ja haukkumia sisältävät viestit päätyvät auttamattomasti roskapostiin.

* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩* ✩

Send a message, comments always bright up my day ^-^
I will read every comment what I get and very probably I will reply also. ◉ω◉

Please remember to use clean language, otherwise comment will automatically go to the trash.